Основно почистване

2
111
Добави коментар
virgo
virgo

Вирго Клийн извършва основно почистване на частни домове и офиси, с качествени препарати на достъпни цени.

Услугата включва: 1. Обезпращаване на всички места, като се запозва от най-високите. В това число са корнизи, щори, прозорци и дограма, шкафове, климатици, шкафове, картини, огледала, врати, дръжки на вратите, всякакви первази и тераси. 2. Прахосмучене на всички помещения с разместване на мебелите. 3. Почистване на пода с мокър моп, и връщане на мебелите в стандартното си разположение. 4. Почистване на банята в това число мивки, тоалетна чиния, плочки, душове и смесители. 5. Почистване на кухнята в това число мивка, всички електроуреди външно и вътрешно, вътрешно почистване и полиране на шкафовете отвън. 6. Финно почистване на всички прозорци и дограми. 7. Изхвърляне на боклук. 8. Проверка и издаване на обекта.

Цените се формират след задължителен оглед на място при клиента! Всички огледи за безплатни за нашите клиенти! Всички услуги се предплащат на 100% по банков път!

За повече информация огледи и договорки, може да ни пишете в контактната форма от тук , на e-mail: [email protected] или да ни се обадите на тел. 0879055971 . https://virgoclean.com/

Print

Email

Share