Huawei планира откриването на първи официален магазин у нас

1
130
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Huawei планира да открие първия в България самостоятелен HUAWEI Experience Store. За целта компанията обяви, че търси бъдещи партньори – кандидати с натрупан опит в управлението на бизнес и предприемачески дух.

През февруари 2020 г. бе изградена първата демо зона в „Техномаркет“ на „Цариградско шосе“ в София. Тя представя екосистемата на Huawei за цялостно потребителско преживяване.

Глобалният технологичен бранд започна и кампания по набиране на нови служители на територията на България. Възможности за кариерно развитие се предлагат в двете подразделения на компанията, базирани в страната – Huawei Consumer Business Group и Huawei Enterprise.

Отворените позиции предоставят възможности в сферата на бизнес и IT развитието, добавят от дружеството.

Връзката с жителите на всяка отделна държава, с тяхната специфична култура, е основна част от философията на глобалния технологичен лидер. С новата серия P40, чиито представители са първите у нас масово продавани продукти, базирани изцяло на Huawei Mobile Services и собствения магазин за приложения на компанията – AppGallery, Huawei вече разчупи досегашното статукво на световния мобилен пазар. Сега компанията търси Мениджър бизнес развитие, който да ръководи напредналия вече процес на интегриране на популярни и нови локални приложения в Huawei AppGallery, както и специалист в ежедневната комуникация с българските фенове във всички социални канали.