5 причини защо ваучер за портретна фотосесия е перфектният подарък (част 1)

1
133
Добави коментар

Искате ли да подарите специален подарък на любим човек и не сте сигурни какво точно да купите? Имате ли роднина, който никога не си е правил професионални снимки? Или може би сестра или скъпа приятелка, която очаква бебе? Ами вие и семейството ви? Вие също заслужавате да имате красиви снимки и тази година!

Ако изпитвате трудности с намирането на перфектния подарък и времето ви притиска, не се притеснявайте! Вижте 5 причини защо ваучер за портретна фотосесия е перфектният подарък. Всеки път!
1: Снимките са подарък, който е вечен

Всички модни джаджи идват и си отиват. С дрехи и аксесоари е трудно да намерите наистина класически подарък, който да издържи теста на времето.

С незабравимото преживяване по време на портретната фотосесия с професионален фотограф, ще получите не само прекрасни снимки, които улавят най-важните неща в живота – любов, семейство, приятелство, радост, а и сладкото удоволствие просто да се насладите на преживяването!

2: Фотографията е преживяване, а не просто „нещо“

Сигурна съм, че и вие имате шкаф или килер, които са пълни до горе и всяка година, когато правите пролетното си почистване, се заричате никога повече да не пазарувате. Така че защо да подарите подарък, който ще се хареса временно и след това ще бъде забравен в някой шкаф, след като вече не се използва?

Когато подарявате портретна фотосесия, вие подарявате преживяване. Преживяване, в което получателят е в центъра на вниманието и става най-важният човек през този един час! И по-късно, когато получи снимките и види себе си в най-добрата светлина… ами неговата радост просто трябва да я видите сами, неописуемо е!

Всеки, който се снима за първи път, ми споделя, че е изживял прекрасни емоции по време на фотосесията!

3: Портретната фотосесия е оригинален подарък

Да подарите портретна фотосесия е безценно. Подарявате изкуство, внимание, радостно преживяване, което остава за поколенията в семейството. Може да го правите често или не, но винаги е дар, направен с любов!

4: Всяка портретна фотосесия е персонализирана

Работя в тясно сътрудничество с клиентите си, за да ги ориентирам при избора на място и гардероб. Обичам да прекарвам известно време с тях преди и по време на фотосесията, за да ги опозная и да мога да уловя истинската им същност.

5: Не се изисква опаковане

Ако не ви бива много в опаковането на подаръци, със сигурност ще оцените това. Моите ваучери за подарък са бижу сами по себе си и са готови за даване веднага!

Решихте ли вече на кого да подарите портретна фотосесия? Свържете се с мен и нека магията да започне!

Харесват ли ти моите 5 причини да подариш портретна фотосесия? А подарявал ли си фотосесия до сега? Сподели в коментарите какви са били твоите причини да го направиш!

Прочети и: