Жени Калканджиева пусната от ареста: За две яйца ме арестуваха заедно със сина ми

2
144
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Жени Калканджиева е пусната от ареста, след като в сряда Софийският градски съд отложи делото срещу нея за 25 юни. Причината – търсят се още свидетели по него. „Мис България“ 1995 беше арестувана заради съседски скандал, започнал в ранните часове в сряда.

Преди две седмици съпругът й също беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5 000 лева гаранция.

„Майка ми не може да свали високото кръвно и не е добре все още. Калканджиева каза, че имала двама свидетели, но такива няма. Не сме поставяли хартийки пред вратата й. Няма да паднем на такова ниво. Искаме да живеем спокойно. Всеки ден от техния апартамент се чуват скандали и силна музика. Понякога крещи за помощ“, разказа в ефира на „Здравей, България“ Маги Захариева, жената, с чието семейство Калканджиева влезе в конфликт.

„Грозната случка с побоя над мъжа ми се случи на Разпети петък. Събрахме подписка. 80% от живущите в блока се подписаха, защото искаме г-жа Калканджиева и семейството ѝ да се изнесат“, каза Виолета Захариева. Тя показа кадри, на които се вижда, че от дома на Калканджиева денонощно се чува силна музика.

Жени Калканджиева проговори след ареста, информират от „Топ Преса“. Припомняме, че полицаи от Шесто РУ отведоха зад решетките бившата Мис България и сина ѝ във вторник през нощта-навръх Гергьовден.

– Здравейте, Жени! Къде се намирате в момента?

– Намирам се в домът си в квартал „Бояна“, събирам си багажа и напускам апартамента си.

– Защо напускате апартамента си?

– Защото цяла България видя от вас медиите какво пишете пускате по телевизиите. Никой до момента не ме потърси за коментар и гледна точка. Всички медии дадоха трибуна на другата страна, а на мен не. Не мога да остана повече тук в този апартамент след всичко това което се случи снощи. Цяла нощ до днес в 17:00 ч. бяхме със сина ми в ареста.

Как може такова нещо? Какво съм направила човек ли съм убила? За две яйца ме арестуваха заедно със сина ми. Тези хора ме тормозят. Опитаха се да ми направят магия, сложили са някакви накъсани листчета пред вратата ми. Искат да напусна жилището, което вече 10 години изплащам.

Тачо се изнесе, всички да са спокойни, но аз няма да напусна кооперацията. Ние не сме лоши хора, просто сме истински хора, но жалкото е, че те не го разбират.

Държавна агенция за закрила на детето (ДАЗД) е започнала проверка на Жени Калканджиева за скандалът.

Причината за проверката от страна на Агенцията са кадри от бурния среднощен скандал между Жени Калканджиева и нейни съседи.