Невероятно тяло на 46 години – Виктория Бекъм

1
141
Добави коментар
svetla58
svetla58

Какво яде Виктория Бекъм?

Виктория започва деня си с две супени лъжици ябълков оцет , последвани от чаша гореща вода с лимон. На следващо място в менюто ѝ е купичка със семена от чиа, червени плодове и бадемово мляко, както и кафе. Тази закуска осигурява отличен тласък на енергия за сутрешна тренировка, която обикновено трае два часа. За закуска Виктория също обича да си прави смутита, направени от ябълки, киви, лимон, спанак, броколи и чиа семена.

Всеки ден по авокадо

В интервю за The Telegraph Бекъм каза, че яде авокадо всеки ден, за да напълни тялото с мононенаситени мазнини , витамин Е и анти-стареещи антиоксиданти.

Типична диета

„Трябва да бъдете добри с тялото си, ако очаквате много от него“, казва Виктория, описвайки диетата си. В интервю за The Guardian тя призна, че дисциплината в тренировките и храненето я прави по-щастлива. Бекъм много обича зеленчуците, особено броколите, боба и грахта, които обикновено комбинира с риба – например сьомга. Също така, тя напълно е изключила млякото и сиренето от диетата си.

Тренировката на Виктория Бекъм

Тя спортува с личния си треньор Трейси Андерсън шест дни в седмицата – два часа всеки, като започва в шест сутринта. Вкъщи има бягаща пътека и именно с нея започва кардиото: Виктория редува  бягане с ходене нагоре около 45 минути, което е около седем километра. Останалата част от тренировката се провежда с Трейси: 30 минути упражнения за крака и още половин час за ръцете. „Гуинет Полтроу ме запозна с Трейси Андерсън преди девет години и все още работя с нея“, написа Виктория в своя Instagram. 

Карантинен спорт

„Помолих Трейси да направи видеоклип на тренировките ми, за да можете да ги гледате, докато сте вкъщи.“ Първото видео, публикувано в акаунта на Бекъм, е посветено на укрепване на мускулите на ръцете – съдържа десет минути упражнения с дъмбели от един и половина килограма. Бившата певица обещава, че в близко бъдеще ще има подобни видео уроци и за корема и краката.