Модната компилация на ТИТА и Боро Първи

1
155
Добави коментар
svetla58
svetla58

Двамата хитови изпълнители в отбора на Adamand – ТИТА и Боро Първи, ще зарадват своите последователи с лимитирана серия маратонки, които са създадени по тяхна концепция. Именно затова се спират и на емблематични имена за тях – Antilopa ще се предлагат в 2 различни дизайна за дамите, а Мойски – в 3 за мъже.

Модната компилация между производителя на спортни стоки Runners и артистите ТИТА и Боро Първи се разработва от миналата година и завършва с продукт, който е безкомпромисен в качеството си и може да бъде сравнен с други световни брандове в спортните стоки. Те са с привлекателен дизайн, всеки чифт се прави ръчно, а в същото време са и с достъпна цена.

„Спряхме се на маратонки, защото те подсказват нашата индивидуалност и принадлежност. Искаме феновете на Тита и Боро Първи да се доближат до тях още повече, така както когато слушат тяхната музика. Именно затова слоганът на кампанията е „Влез ми в обувките“, сподели продуцентът на Adamand Кирил Киров-Кико.

„Много съм доволна, че заедно с целия екип постигнахме това дизайнът да бъде най-близо до мен и моя характер и послание. Antilopa са изключително женствени и носят моя дух и този на хората, които ме харесват – ние сме вечно усмихнати, в движение, умеем да изпълняваме своите отговорности, като винаги се стремим да дадем най-доброто от себе си и едновременно с това да се открояваме. А и всички ме знаят като „Антилопата“, сподели Тита.

 

Боро Първи допълни, че желанието му е било маратонките, които ще носят неговото име, да бъдат с характер, каквато е и музиката му. Моделът е многофункционален – „да можеш да седнеш на пейка в парка, да се запознаеш с родителите на гаджето и накрая да отидеш на парти с приятелите си“. „Постигнахме резултат, зад който с радост бих си сложил името. Тази серия е като песента ми – нещо, ако правим, да го правим като хората“.

Продажбата на моделите от лимитираната серия маратонки Antilopa и Мойски на двамата изпълнители ТИТА и Боро Първи стартира на 01 май, когато буквално за минути сайтът на runners.bg прегря от поръчки и се срина заради хилядите хора, влезли точно в 18.00 ч. наведнъж. Въпреки сериозната подготовка и предприети мерки, трафикът надмина всички очаквания. Тогава за първи път и двамата изпълнители показаха своите модели маратонки , които са създадени по тяхна концепция.

Миналата вечер пък двамата изпълнители прекараха заедно със своите фенове в специален лайф, в който те подписаха лично картички, опаковаха и подготвиха за изпращане стотици чифтове маратонки. Най-бързите, които поръчаха своите модели, ще получат персонализирано послание от двамата артисти, както и техните най-нови албуми.