GUOZHEN Боров прашец за защита на черен дроб

2
239
Добави коментар

Черният дроб е уникален орган, отговорен за метаболизма, енергията и изпълнява основната антитоксична функция – филтърът на нашия организъм, през който преминават всички отрови и токсини – външни и образувани като резултат на обмяната на веществата. Химическите въздействия, като замърсяването на околната среда, некачествени хранителни продукти и лекарства, нездравословен начин на живот – прекомерна употреба на алкохол и мазнини, увреждат черния дроб. А именно този орган изисква повишено внимание към себе си от страна на всички, които искат да запазятздравето и да удължат младостта си. Хранителната добавка Боров прашец за черен дроб съдържа освен боров прашец, билките Fructus phyllanthi и Pueraria lobata (Kudzu). В Китай и Япония билката Кудзу е смятана за едно от 50-те основни лечебни растения. Използва се предимно за лечение на алкохолизъм и съпътстващите го симптоми – главоболие, махмурлук, повръщане, замаяност. Намалява токсичността на алкохола и помага за по-бързото му елиминиране от организма. Природен естроген. Растението Fructus Phyllanthi е внесено в Китай от Индия още през древността и е известно като свещен плод на Индия, заради ефективността му при хроничен хепатит, затлъстяване и хипертония и мн. др. Съвременните медицински изследвания и традиционните китайски медицински теории за здравеопазване доказват, че продуктът ефективно защитава черния дроб.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРИ: Остър и хроничен хепатит, дистрофия и цироза на черния дроб, мастна хепатоза; Хронични холецистити, дискинезия на жлъчните пътища, панкреатити, химиотерапия, професионални интоксикации при лица, заети в химически производства, в галванични цехове, при работници в АЕЦ; Профилактика на атеросклерозата и други заболявания на сърдечносъдовата система.

ПОЛЗИ И ПРЕИМУЩЕСТВА: 1. Хепатопротектор (защитава и възстановява клетките на черния дроб); 2. Антиоксидант, детоксикант (неутрализира свободните радикали и токсините); 3. Спомага за намаляване на зависимостта от алкохол, тютюнопушене и наркотични средства; 4. Ефикасен при абстинентен синдром.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ПРОФИЛАКТИЧНА ДОЗА: По 3 таблетки на ден по време на хранене. Последният прием е преди сън, тъй като черният дроб е активен от 1 до 3 часа през нощта.