The Body Shop – висококачествени и естествени козметични продукти

1
122
Добави коментар
svetla58
svetla58

Глобалната марка за красота The Body Shop е основана през 1976 г. от Анита Родик в Брайтън, Англия. Компанията е пионер в употребата на натурални съставки и се стреми да направи положителна промяна в света, като предлага висококачествени и естествени козметични продукти, произведени според етичните стандарти. 

Още щом отвориш сайта им, имаш възможността да подпишеш петицията срещу тестването на козметични продукти и съставки върху животни – Forever Against Animal Testing. Философията на бранда е, че компаниите могат да бъдат средство за разпространение на добротата. Това е движещата му сила и до днес.

Имат и Love your body club, който е достъпен за всеки и ви предлага много интересни възможности. Освен че след като се регистрирате в него (тук) се сдобивате с 10% намаление на рождения си ден, то и можете да станете част от бъдещи събития, организирани от бранда.

Както в магазните, така и в сайта им ще намерите уникалните серии лосиони за тяло, иновативни продукти грижа за кожата с витамин Е и чаено дърво, както и невероятна серия гримове The Body Shop.

The Body Shop ще внесат висококачествени, вдъхновени от природата, продукти за тяло и коса, както и природосъобразни и етично произведени гримове.

Купи масло за тяло с арганово масло

Купи комплект душ гелове

Купи подаръчен комплект British Rose Sampler

Купи сенки за очи Paint in color