Как да си приготвим индеалния сандвич за всеки ден !

4
190
Добави коментар

Какво ядем на работа или в училище? Всеки трениращ си е задавал този въпрос много пъти. Ако сме обикновени хора, не ни интересува външността ни или не знаем какво да сложим в устата си – това не е проблем. Обаче тези от нас, които работят усилено за изграждане на мускули, добре знаят, че храната е от решаващо значение за крайния резултат. Проблемът тук е, че не можете да купите готовите продукти, от които се нуждаете. Човек трябва да е много умен, за да формулира всички необходими съставки – протеин, въглехидрати, калории и т.н. Скъпи читатели, днес ще ви осигуря идея за сандвич, която ще ви спаси от тази ситуация. Необходими продукти:  1/2 пълнозърнест хляб / или бегета може и пърнозърнеста франзела.  150гр Бяло пиле;шко филе или късчета месо 100гр. 50 грама кашкавал или моцарела по избор. 1 варено яйце . 1/2 домат . Листо от маруля. Няколко резенчета краставица . Малко шарена сол.

Нека сега направим идеалния сандвич. Нарежете хляба наполовина, след това го нарежете наполовина по дължина и го разделете на две половини. Поставете листата от маруля в долната половина, след това сварете или изпечете месото, след това нарежете сварените яйца на тънки филийки и поставете върху месото. Сега е време да нарежете тънкото кашкавал, с тегло не повече от 50 грама, и накрая нарежете домата и го поставете върху кашкавала с резени краставици. Сега поръсете с шарена сол и затворете сандвича с горната половина на хляба. Извадете кухненското фолио и увийте сандвича. Не забравяйте да го вземете със себе си навън.

Съдържание на калории:

Протеин около 40-50гр.

Въглехидрати около 60гр

Мазнини 10-15гр ако решите да премахнете кашкавала ще падне още с 4-6гр.

Калории около 550-580

Е, сега можете да ядете достатъчно нахранваща храна, независимо къде се намирате, можете да я използвате за захранване на мускулите си, най-хубавото е, че струва не повече от 1 кафе в заведение! 

Сега помислете колко платихте за боклука, който ядете през деня?