Спечелете страхотните Комплекти за разходка от Бочко

5
355
Добави коментар

Периодът на участие в Кампанията е разделен на два етапа, категоризирани по конкретен начин, както следва:

I Етап Продукти против насекоми ще се проведе от 08:00ч. на 11 май до 00:00ч. на 24 май 2020г. включително, когато участниците ще се регистрират за томбола в етап 1. Печелившите от Етап 1 се обявяват на 27 май 2020г.

II Етап Слънцезащитни продукти, ще се проведе от 08:00ч. на 01 юни до 00:00ч. на 14 юни 2020г. включително, когато участниците ще се регистрират за томбола в етап 2. Печелившите от Етап 2 се обявяват на 17 юни 2020г.

Участникът ще посети страницата https://www.bochko.bg/sigurna-zashtita-s-bochko/ След посочване на отговор към зададения въпрос, всеки Участник следва да се регистрира в интернет на адрес https://www.bochko.bg/sigurna-zashtita-s-bochko/ чрез използване на бутон с надпис РЕГИСТРАЦИЯ, като попълни съответни данни и даде изрично съгласие за тяхното събиране, съхраняване и обработване за посочените в Част 10. по-долу цели, както и да даде съгласието си да се включи в Играта. Данните, които следва да се предоставят за регистриране и участие са: две имена, електронен адрес и телефон. За всеки етап, описан по-горе, ще има изведен един въпрос, на които следва да отговори участникът, посочвайки кой от продуктите Бочко отговаря на описанието. Участникът се регистрира, за да участва за спечелването на награда. Участниците, спечелили награда, е необходимо да предоставят следните допълнителни данни:  адрес за доставка. Ако стойността на спечелената награда е над 100 лева без ДДС, от участникът се изисква да предостави и ЕГН.