Как да направите устните си по-обемни без инжекции

1
157
Добави коментар
svetla58
svetla58

Скраб за устни

Ако кожата ви има мъртви частици и устните ви се чувстват леко изсъхнали, но  не се виждат пукнатини, използвайте скраб. Ако пък са ви напукани устните, то е по-добре да избегнете скраба, защото може да доведе до нараняваня. В този случай е по-добре да използвате метилурацилов мехлем – той ще помогне за заздравяване на рани.  Можете сами да си направите скраб – например по рецептата на Кортни Кардашиян .

Четка за зъби

Ако нямате компонентите, необходими за скраб под ръка, и нямате сили да чакате доставката, опитайте да почистите устните си с мека четка за зъби. Четката ще ексфолира мъртвите частици, а също така ще увеличи кръвообращението, което ще направи устните малко по-бухнали. 

Масаж на устните

Както вече разбрахте, основното нещо, което трябва да направим, за да получим обем, е да активираме кръвообращението на устните. Затова отделете на устните си толкова внимание, колкото зоната около очите и лицето като цяло. Прилагайте продуктите за грижа с масажни движения, масажирайте с върха на пръстите си – всяка дейност в тази област ще ви даде положителен резултат.

Охлаждане с кубче лед

Температурната разлика се справя и с активирането на кръвообращението. Ето защо, ако трябва бързо да добавите обем към устните си, вземете кубче лед и масажирайте кожата си в тази област. Не е много приятно, но е ефективно.

Гланц + молив

А това е един супер лесен трик, с който създавате илюзията за значително по-обемни устни. Тайната е да намерите молив за устни, който е една идея по-тъмен от естествения цвят на устните ви. Очертайте формата им (точно по ръба, а не извън тях) и после нанесете някой nude цвят гланц. Резултатът е просто wow!

Тагове
бюти тайни, бюти трик, големи устни, големи устни без инжекции, дамска красота, красиви устни, красота, обемни устни, по-големи устни, скраб за устни, устни