Високото качество на транспортните услуги на АИТ Интернешънъл Транспорт я превръща в търсен и надежден партньор на бизнеса

1
148
Добави коментар
aittransport
aittransport

Точност, коректност, лоялност и спазване на правилата е ключовата формула за успех на компанията

 

АИТ Интернешънъл Транспорт  е сред водещите фирми за сухопътен автомобилен транспорт у нас и лидер в експресната доставка на комплектни стоки. Транспортната компания е добре разпознаваема като коректен и уважаван партньор и на международните пазари и този факт ни най-малко не е случаен. Повече от 20 години АИТ Интернешънъл Транспорт поддържа високи стандарти на обслужване, оптимални транспортни схеми и гъвкавост при предлаганите услуги, което означава множеството доволни клиенти и сключени дългогодишни партньорства.

„Изминатите повече от 500 милиона километра ни дават увереност, че усърдната ни работа и непрекъснатият ни стремеж към предоставяне на качествено обслужване са високо оценени от нашите клиенти. Мотивирани сме да продължаваме да се развиваме и да поддържаме нивото, подобаващо за една от най-големите транспортни фирми на българския пазар“, коментира Ангел Траков, собственик на АИТ Интернешънъл Транспорт.

 

Богато портфолио от услуги

АИТ Интернешънъл Транспорт предлага приоритетно услугите си на вътрешноевропейския пазар, като над 85% от автомобилите на компанията работят на него. Фирмата е изцяло специализирана в предлагането на транспортни услуги по суша, а нейни дългогодишни партньори са големи компании от автомобилната и текстилната промишленост. Целите за бъдещето включват развитие в комбиниран модален и интермодален транспорт.

Компанията предлага транспорт на цели товари, обслужвайки всички страни от Европейския съюз. Основните релации са Испания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Англия, както и Турция – Западна Европа.

Интерес за клиентите представлява и ултраекспресната доставка на товари, предлагана от транспортната фирма. Това е специална услуга, при която товарът се придвижва, без да спира, независимо от разстоянието и дестинацията. Услугата се характеризира с изключителна сложност и специфика, а АИТ Интернешънъл Транспорт е една от малкото компании в транспортния сектор, специализирани в този тип доставки.

Групажните линии са друга област, в която развива своята дейност компанията, разширявайки набора от предлагани услуги. АИТ Логистик управлява регулярни групажни линии с цел оптимизация на разходите по направленията Испания, Португалия и Франция и обратно до България. Близките планове на фирмата включват обслужване на групажни линии в цяла Европа.

Особено важен аспект от портфолиото от услуги е транспортът на ADR товари. Пренасянето на опасни товари изисква специално оборудвани за целта превозни средства и курсове, изпълнявани от квалифицирани шофьори. За целта АИТ Интернешънъл Транспорт непрекъснато поддържа съответствие с регулаторните изисквания и разпоредби, предоставяйки на клиентите висококачествена транспортна услуга в областта на ADR транспорта.

В допълнение, компанията разполага с изградени терминали в България и Испания, които подпомагат транспортирането на товари на континента. С цел предлагане на по-пълни и още по-качествени услуги през 2019 г. АИТ Интернешънъл Транспорт откри AIT World Group Espana Villafranca и пристъпи към изграждане на собствен транспортен център за поддръжка на композициите и склад за крос докинг.

 

Модерен и екологичен автопарк

Модерният автопарк, перфектната организация и професионалният екип са трите основни стълба, върху които развива своята дейност АИТ Интернешънъл Транспорт. Автомобилният парк е един от факторите, които правят фирмата конкурентоспособна, давайки й възможност да предоставя качествени транспортни услуги. С цел максимално задоволяване на нужните и потребностите на клиентите компанията разполага с над 300 влекача, всички отговарящи на стандарта EURO 6, и над 400 ремаркета, сред които стандартни, интермодални и box ремаркета. „Отговорни сме към природата и за да я запазим, инвестираме непрекъснато в нови екологични решения“, споделят от транспортната компания.

За да гарантира висококачествена поддръжка на автомобилния си парк, АИТ Интернешънъл Транспорт разполага със собствен сервиз с мобилна група, готова да реагира по всяко време на денонощието.

 

Предимства и ползи на транспортната услуга

Лидерската позиция на АИТ Интернешънъл Транспорт в транспорта на стоки е резултат от високото качество на предлаганите услуги, персоналното обслужване и отличната организация. Компанията предоставя оптимални транспортни схеми, съобразени със специфичните изисквания на клиентите.

Важно предимство на предоставяните транспортни услуги е възможността за проследяване на товара посредством GPS устройства. Това позволява на клиентите да следят своите пратки, оставайки информирани по всяко време къде се намира товарът им. 

„Извършваме всяка транспортна операция с внимание към детайла и с грижа за клиента. С годините се доказахме като сигурен партньор и отличен превозвач. Спецификата в транспорта на стоки е същата като във всеки вид бизнес – трябва да си точен, коректен, да спазваш правилата, да бъдеш лоялен. Затова не са малко фирмите, които търсят партньорството ни, а нашето удовлетворение са доволните клиенти“, споделя Ангел Траков.

____________________________

За АИТ Интернешънъл Транспорт:

АИТ Интернешънъл Транспорт е водеща компания в областта на международния транспорт и логистичните решения. С 25 години стабилни позиции и коректност на пазара, фирмата предоставя услуги с доказано високо качество и гъвкавост, съобразена с нуждите на клиента. В стремежа си да отговори максимално на пазарните тенденции, АИТ Интернешънъл Транспорт добави през годините собствен учебен център, модерен парк с офисни площи и шоурум, както и автосервизни услуги към своето широко портфолио.

За връзка с АИТ Интернешънъл Транспорт

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 28А

+359 32 636 636

[email protected]