Ревю, мнение Parfimo.bg

12
187
Добави коментар

PARFIMO.BG е представител за България на най- голямата международна онлайн верига за продажби и търговия на оригинални маркови парфюми и козметика в Централна Европа- El nino parfum, която включва електронни магазини в
България, Чехия, Словения, Полша, Германия, Италия, Румъния, Гърция  и Румъния
и един в Северна Америка.

  Лесен ориентиране и бързо търсене благодарение на новия  каталог Parfimo.bg напълно промени начините на търсене и разшири още възможностите на онлайн търговията за удобство на  клиентите. Когато създадоха новия каталог, основната им цел беше да  бъде лесен и удобен за потребителите при търсене на желания от тях продукт сред огромния им асортимент от от над 1 милион продукта.

С възможност удобно и лесно да се пазарува от всяко устроиство
таблет или смартфон. Благодарение на адаптивния дизайн на нашия  сайт, сега вече можете да пазарувате само с няколко клика от всички Ваши устроиства- бързо, лесно и сигурно.
Онлайн парфюмерия Parfimo.bg върви в крак с времето и Ви предлага най-новите тенденции в онлайн търговията.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПАРФЮМО.БГ Огромен избор от продукти за всеки вкус, от над 1 милион оригинални продукта- парфюми и козметика, за да задоволят желанията и на най-взискателните потребители.  
Сега можете да разгледате всеки продукт отблизо и да видите всички негови външни характеристики до най-малкия детайл, което значително ще Ви улесни при избирането на точния продукт. ‘Черешката на тортата’ тук са 3D изображенията на продукти, които позволяват подробното им разглеждане от всички страни с висока резолюция.Онлайн магазина гарантира, че закупувате 100% оригинални продукти, закупени директно от производители и ексклузивни дистрибутори на марки.
Всички продукти пристигат от  складове в Чехия, за което са нужни около 3 работни дни. Продуктите ще бъдат изпратени с експресна доставка до всяка точка на страната и доставени на следващия ден
Евтина доставка
Огромен асортимент
от над 1 милион оригинални продукта, които са налични на склад и готови за изпращане към Вас. Огромен асортимент – само маркови оригинални продукти от световноизвестни реномирани производители.

 
 

 Мнение на клиенти за 
Parfimo.bg  Виж тук