Хороскоп за днес – 16 май

1
122
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 16 май 2020 г.

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

В днешния ден се сбогуваме със старото, с миналите ограничения и конфликти и сме склонни да извършим животопроменящи действия. На всички нива е нужна реформа. Коригирайте с подарък и цвете и грешките в любовта. Денят е високо енергиен, самоконтролът е важен. Не допускайте друг да ви въздейства емоционално и идейно. Направете това, което отдавна сте решили.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ще се събудите с чудесна идея и с оформен проект, който е добре да реализирате. Днес всеки може да получи своята порция вдъхновение и откровение за бъдещето. Време е за генерални реформи в личен и в професионален план. Заемете се с лечебни процедури, пригответе си лекарство. Всичко предприето ще носи така необходимите реорганизации в начина ви на работа и живот.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес чашата на търпанието прелива особено за родените в средата на зодията. Някой се опитва да ви налага мнението си, без да се съобразява с вашето. Ще се решите на извънредни мерки и крачки, които при други условия не бихте си позволили. Някъде ще се наложат и ултимативни действия и забрани, които няма да се харесат на никого. Влизате в конфликт с близки и приятели.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Това, което предприемете днес ще се окаже в бъдеще от основно значение за личния ви и професионален живот. Не пестете усилия, средства и материали. Всичко да се прави здраво и функционално. Лесно се възприемат нови идеи. Половинката се съгласява с вашите, а вие намирате точния подход в ситуацията. Ден на съзидание и градеж. Не рушете и не се отказвайте от целите си.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес е добре да се заемете с фундаментални задачи, с дейности, на които ще разчитате в бъдеще и от които може да дойдат основните ви доходи. Ден за първа копка и първа целувка, а някой и ще повтори на сватбения си ден. Постарайте се да реализирате идеите, с които ще се събудите. Не позволявайте да ви отклоняват от целта дребните липси или недоразумения.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес родените около 10 септември са в трудна позиция. Луна и Нептун ви гледат в опозиция от знака на Рибите. Ден на премълчани истини и изказани лъжи. Някой ще се опита да проникне в ума и в личното ви пространство, да изкопчи нужната за него информация или съгласието ви и да използва потенциала ви за лични облаги. Не продавайте евтино творческите си идеи.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Денят е свързан със строителството и с фундамента, с желанието да се направят нужните преустройства, за да се живее по удобно у дома и офисът да се направи по-функционален. Време е за генерални промени, съобразно новите изисквания и нуждите на момента. Направете преустройствата, които ще ви улеснят, ще ви подредят работата и живота. Направете си и здравословни процедури.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес се събуждате с чудесна идея или някой направо ви снася в готов вид нужните данни и информации. Денят е благоприятен за старт на отговорни начинания и проекти, на които ще стъпите в бъдеще и ще разширите дейноста си. Нищо не е маловажно. Обръщайте внимание на всяка подробност и факт. Ще получите откровение за бъдещето. Не се отказвайте от намеренията си.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на откровение. Сякаш се събуждате от сън по един болезнен начин. Реалностите лъсват. Ще се наложи да направите генерални промени в начина си на работа и живот. Не отлагайте планираните ремонти. Навлизаме в период на разрушение на старато и изграждане на новото по един различен начин. Ден на фундамента, вложете качествени средства и материали в градежа си.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес сте генератор на идеи и нововъведения, които ще помогнат на семейството ви да излезе от кризата. Сега е момента да се приключи със старото мислене и със стария начин на живот. Заложете нови основи на бъдеща дейност. Започнете строителство и ремонти. Заздравете базата на деловите ангажименти, от които очаквате пари и стабилизация на бизнеса си в бъдеще.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес очаквайте благоприятни промени и трансформации, които ще ви улеснят живота, ще ви помогнат да поемете по нов път, да срещнете отдава търсения човек и работата ви да потръгне. Навлизате в период, в който старото се руши, статуквото си отива и освобождава място за нови хора с нови идеи в живота ви. Отворете се към света, направете предложение и чакайте такова.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днешният ден обостря кожни и вътрешни алергии, засилва реакциите на непоносимост към присъствия и отсъствия, към съвети и предписания и към средата като цяло. Навлизате в период на коренна реформа в начина ви на работа и живот. Ще се наложи да направите болезнени крачки, които ще ви отделят от един и ще ви сближат с друг. Но не е изключено и да останете сами.