Луксозни каравани – реновиране и обновяване на мобилен дом, кемпер и каравана

9
1872
Добави коментар

За вашата пет звездна луксозна и модерна почивка сред природата, на планина или море e новото ни завършено решение за бутиков мобилен дом – лукс каравана марка Tabbert – едноосова с чиста площ 14,25квадратни метра или ширина 2,50 метра дължина 5,70 метра + теглич.

Проект „Сикрет гардън“ – специална бърза поръчка изпълнена за наш клиент. Условието беше да се справим светкавично за срок от 10дни. Работата беше доста, но успяхме! 🙂 Въпреки пандемията и извънредното положение, и мерки в страната! Пълно реновиране, обновяване и допълнителна ръчна изработка. В проекта изцяло беше премахната кухненската част – включително газови котлони, абсорбатор, мивка с батерия, хладилник и шкафове, с което се освободи допълнително пространство. Караваната беше напълно пребоядисана в бял цвят, изчистена, освежена и навсякъде претапецирана с висок клас кожа. Направена допълнителна ръчна изработка и декорация на определени елементи като акцент във вътрешният дизайн. Поставени нови тапети, пердета и килим.

* Опция за закупуване и инсталиране на климатик. * Опция за закупуване на допълнителни аксесоари и оборудване според желанието на клиента. * Опция за застраховане на караваната. * Опция за транспортиране до избрана точка за позициониране от клиента.

* Разгледайте още от предложенията ни за каравани, мобилни къщи и кемпери, както и вижте настоящите проекти по които работим на адрес: www.luxcaravans.com

* Имате въпроси? Моля, направете контакт по телефон: 0899088990