Ексклузивни оферти за Radisson Hotel Group

11
239
Добави коментар

Radisson Collection ™ е първокласна лайфстайл колекция от изключителни хотели, разположени на уникални места.  Характерът на всеки хотел Radisson Collection се чувства автентичен за своето местоположение и предлага най-добрия шаблон за съвременен живот – обединен от модерен дизайн и изключителни преживявания в трапезарията, фитнес, уелнес и устойчивост. 
Създаден за гости и местни жители, всеки хотел Radisson Collection се определя от гостите, които ги посещават. Всички хотели са разположени на престижни места, в близост до основните атракции за свободното време Пътувайте по света и откривайте мечтаните си дестинации с премиум лайфстайл хотели Radisson Collection, до стилните Radisson Blu е най-високата хотелска марка, която предлага положителна и персонализирана услуга в стилни пространства. Характеризира се с внимание към дребните детайли и игривите Radisson RED хотели до оживените среди, които вдъхновяват Park Inn by Radisson, или възхитителни хотели Radisson, които показват топло гостоприемство, хотели Country Inn & Suites, които ви карат да чувствайте като у дома си, Насладете се на големи отстъпки, като направите предварителна резервация. Динамичното им хотелско портфолио предлага по нещо за всеки джоб и вкус.
Ако резервирате предплатена тарифа, можете да спестите до 25%. Това са отстъпки само за предварителни резервации.
Стани член на Radisson Rewards и спести до 10% за резервация на предстоящия си престой, използвайки кода на офертата PREPAID. Присъединете се днес, за да разгледате още по-изключителни отстъпки и предимства във всички Radisson хотели по целия свят.
Планирайте и запишете PRE-PAID
/В хотели Radisson доброто планиране означава големи отстъпки/
Русия
Най-голямата страна в света предлага всичко – от исторически градове и селски райони до артистични съкровища, епични пътувания с влак и оживен нощен живот.
Проучете земята на царете
Насладете се на божествено пътуване! Известна със своите исторически съкровища, изключителна културна сцена и славна природа, Русия има по нещо за всеки. Разгледайте впечатляващи атракции от сърцето на града в Москва и Санкт Петербург или на плажа и ски курорта Сочи!
Предплатени в Русия RU
Предплатени в Русия EN
Специално предложение за продължителен престой в хотел Radisson Blu Belorusskaya, Москва
RU
EN
Специална оферта за удължен престой в Radisson Blu Olympiyskiy Moscow
RU
EN
Бъдете омагьосани от Турция
Със своята красива брегова ивица, световноизвестни атракции и живи градове Турция е наистина вълшебно място! 
Открийте пленителните градове Истанбул, Анкара и Чешме. 
Докато сте в Истанбул, посетете впечатляващия дворец Топкапъ и ловете за сделка на Големия базар, а в Анкара се разходете по улиците на очарователния Стар град. 
След това заредете батериите си на плажа в красивото курортно градче Чешме!
Виж офертите

Вашият надежден партньор за запомнящи се срещи и събития

Превърнете всяко ваше събитие успех в уникални и божествени места. Всеки момент има значение и за това се е ангажирал екип от добре обучени специалисти, за да превърнете събитието ви в грандиозен успех. Ето защо, избирайки някой от над 1100 Radisson хотела по света, можете да сте сигурни, че ще се възползвате от незабравимо преживяване всеки път. Професионално обучен екип е там, за да ви подкрепи и помогне да планирате и изпълните вашето събитие безупречно. Бъдете спокойни те ще ви предложат всичко необходимо за вашето съвършен проект .

Отзиви за Radisson Blu Hotel, Gdańsk

Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare

Radisson Blu Hotel Istanbul Ottomare отзиви

InterContinental Sofia

Дубай Живей живот в бързата лента в Дубай! Известен като рай на шопинг, космополитният Дубай е дом на футуристична архитектура, приказни ресторанти и плажове от световна класа. Бъдете заслепени от динамичния Дубай от лукса на нашите хотели Една от най-посещаваните дестинации в света, Дубай е наистина уникален град с модерна архитектура, луксозна обстановка и впечатляващи небостъргачи. Зарадвайте се с уникална гледка от върха на Бурдж Халифа, изпитайте уникално пазаруване в Dubai Mall и се изумете от внушителния, създаден от човека остров Палм Джумейра. Към офертите

Park Inn от Radisson Dubai Motor City -С блестящо местоположение с изглед към състезателната пътека на Дубай Autodrome, Park Inn by Radisson Hotel в Motor City е идеалната база както за бизнес пътувания, така и за развлечения.Radisson Blu Hotel Apartments Dubai Silicon Oasis- Насладете се на бизнес пътуване или отдих в свободното време в най-модерния Radisson Blu Hotel Apartments Dubai SiliconRadisson Blu Hotel Apartments, Дубай Sufouh Gardens- близо до плажа Al Sufouh в Дубай и редица важни безплатни зони в този хотел с фона на океана, съставен от стилни и просторни апартаменти и студиа с една спалня.Radisson Blu Hotel, Дунавски изглед към канала- Отпуснете се в този добре обзаведен хотел в престижния квартал Business Bay в Дубай. Насладете се на зашеметяваща гледка през канала и онези малки екстри като плюшени легла, фитнес център и басейн.Хотел Radisson Blu, Дубай Дейра Крийк- Radisson Blu се намира в красивия район Deira Creek в Дубай, само на кратка разходка от автобусни и метростанции и само на 7 километра от международното летище в Дубай.Radisson Blu Hotel, Дубай Медиа Сити- Насладете се на комфорт и стил в хотел Radisson Blu, Dubai Media City.Хотел Radisson Blu, на брега на Дубай- невероятен 5-звезден хотел Radisson Blu, на брега на Дубай.Radisson Hotel Dubai Damac Hills- Отваря скороRadisson RED Hotel Dubai Silicon Oasis – Хотел, който придава на традиционните пътувания игрив обрат. В сърцето на технологичната площадка на Дубай. Приветливи и забавни пространства са стилни места за работа и игра.Резиденцията Radisson Blu, Марина Дубай- Разположен по поречието на Арабския залив, хотела има изглед към красивата брегова ивица и ефектните архитектурни шедьоври на Дубай.

Към офертите

Публикувано от Промо оферти

Ние сме група ентусиасти, който преглеждат оферти от различни онлайн магазини за да ви предложат качествени продукти с големи намаления от доказани търговци, за да задоволим нашите приятели с всичките им ежедневни и модни нужди, без да се налага да ходят в мола или да стоят на дълги опашки. Предлагаме ви подходящи оферти за дома и Вашия външен вид и стил от висока модна елегантност до по-обикновен шик.
Преглед на още публикации