8 неща, с които да актуализирате летния си гардероб

1
184
Добави коментар
svetla58
svetla58

Жегите вече дойдоха въпреки че лятото все още не е настъпило официално. Това означава, че е време да се погрижите за гардероба си и да купите всичко най-модерно и необходимо за идния сезон. Ето кои 8 неща за must-have за лятото тази година.

Къса ленена рокля

Дори ако по очевидни причини тази година няма да завладеете плажовете, ленената къса рокля ще бъде чудесен летен вариант сред градския пейзаж.

Купи къса ленена рокля Mango

Бикини с висока талия

Бански костюми в ретро стил поддържат водеща позиция в модния свят. Ако имате късмет това лято да сте близо до вода, където да плувате, препоръчваме да изберете такъв тип бански. 

Купи комплект бански Lorin

Цветна хавайска риза

Хавайската риза остава любимата на модните гурута за второ поредно лято. Този сезон опитайте да завържете ризата в ъглите на кръста – идеята е подходяща за особено горещи дни. 

Купи риза с къс ръкав 

Гладиаторски сандали

Сред най -подходящите модели сандали са гладиаторските. Кръстосаните връзки и каишките за глезени ги правят възможно най-удобни, а визията им позволява да ги комбинирате с всякакви дрехи.

Купи бежови сандали

Метални очила

Вече веднъж казахме, че това са сред най-актуалните очила в момента (прочетете статията тук). Припомняме ви, че ще изглеждат готино както на плажа с любимия ви бански, така и с костюм в офиса.

Купи слънчеви очила Mango

Гривни за глезените

Стилът Бохо диктува своите правила през този сезон. Миналото лято тъкмо започвахме нежно да закрепваме тънки златни гривни на глезена, а сега гурутата съветват да се носят по няколко наведнъж. 

Купи гривни за глезен

Бяла рокля в бохо стил

Дори и да не се омъжвате това лято, съветваме ви да си вземете дълга бяла рокля в бохо стил. 

Купи бяла дълга рокля 

Цветна bucket hat (т.е. “шапка-идиотка”)

Ние се предпазваме от слънчеви лъчи с помощта на цветни bucket hats. Можете да ги комбинирате с различни луди щампи или например да ги добавите като завършващ щрих към едноцветна визия.

Купи шапка 47brand