ШАМПОАН ЗА ЧУВСТВИТЕЛЕН СКАЛП ROLLAND INSIGHT SENSITIVE SKIN SHAMPOO 900ML

2
154
Добави коментар
mashbg
mashbg

Описание

Шампоанът Rolland Insight Sensitive Skin Shampoo е изключително внимателен към кожата на главата. Придава усещане за моментална свежест.Той задържа естествената влага на кожата и възстановява косата. Прави косата мека и лесна за разресване. Подходящ е за ежедневна употреба от цялото семейство, включително и от деца.

Съдържа следните органични съставки:

– екстракт от тиква – има овлажняващо, противовъзпалително и успокояващо действие

– екстракт дюля – подхранва и омекотява кожата на главата

 

Начин на употреба:  Нанесете малко количество от шампоана върху влажна коса. Масажирайте леко и изплакнете с вода.

Всички продукти отговаря на международните стандарти за качество. Създадени са по иновативни формули, които правят косата здрава и блестяща. Във всеки един продукт са вложени само натурални екстракти и масла от растения, специално отглеждани за целта. Районите, в които се отглеждат растенията, се обработват само с органични торове, без използване на пестициди, химически или синтетични торове. В състава на продуктите се използва озонова вода.

Продуктите Rolland Insight не съдържа: SLS, SLES, парабени , силикони, минерални масла, изкуствени оцветители и аромати. Не съдържат никакви съставки от животински произход. Опаковките им са биоразградими и не замърсяват по никакъв начин околната среда.

Rolland Insight е гаранция за италианско качество и стил.