Мнения |Сайтове за МАРАТОНКИ!

10
221
Добави коментар

„Сайтове за Маратонки – Какво трябва да знаем!“

В последно време се “излюпиха” прекалено много интернет странички, които продават маратонки. В интернет има хиляди сайтове, които предлагат маратонки, не получаваме нито стока, нито ни връщат пари.

 Как да изберем от кой сайт да пазаруваме ?

Има големи сайтове,  като Emag и MyMall, FshionDays също така десетки малки сайтчета, които никога не сте чували.

Защо да пазарувам от български сайтове, като го има sportsdirect.com?

Така е “спорта” е голям хубав онлайн магазин, от който пазаруват повечето български сайтове, но има три недостатъка, поради които вече не пазарувам от 

sportsdirect.com

Сайта предлага много добри китайски продукти – нямат нищо общо с предлаганите у нас. За да пазаруваш от там се прави една дълга и отегчителна регистарция. Освен това трябва да имаш и карта за онлайн разплащане. Другата подробност е, че пощенските разходи от Англия не са малки и оскъпяват продукта допълнително. И още нещо – номерацията е различна от нашата и риска да получиш обувка, която да не ти стане е много голям. За сметка на това, когато всичко се отработи пазаруването от там е удоволствие.

Това ни води до многобройните български сайтове, който продават маратонки. Те са толкова много, че трудно се познава кой е най-добрият.

За да ви помогнем в трудният избор ще направим кратко ревю на сайтовете за маратонки, които излизат в първите резултати на google:

 ShopSector.com е с нова визия и много по-модерен, удобен и атрактивен вид, за да може пазаруването за Вас да е удоволствие! Перфектно се зарежда на мобилни устройства.        В онлайн магазина ще откриете над  400 модела маратонки и кецове от марките Adidas, Puma, Reebok, Nike, Le coq sportif и т.н с възможност да си избирате модели в хиляди цветове, както и по-семпли, кожени, велурени, с различен тип подметка, съобразно вашия стил и вкус, като голяма част от продуктите се предлагат с до 40% намаление. Сайтът  предоставя и опция „тест и преглед“ преди да платиш за всяка поръчка, без значение на каква стойност и от колко артикула се състои тя. Това Ви дава възможност да пробвате и добиете по ясна представа за продукта в момента на получаването му. В случай, че не Ви стане или не го харесате, можете да го върнете веднага на куриера без дори да плащате за него

Footshop е 100% любов към кецовете с присъствие из цяла Европа. Това, което през 2012-та година започна само като опит за онлайн магазин, днес е един от най-силните играчи сред европейските магазини за lifestyle sneakers и street fashion. Уникален със своя погледа на света и цялата си философия към кецовете. В тях ние виждаме изкуство и история свързана със световни събития и личности. За нас е важно и развитието на обувките от гледна точка на дизайн и технология. Правилния  съветник в света на кецовете 

е 13 години от водещите вносители и представители на голяма част от предлаганите на нашия пазар спортни стоки, фитнес уреди, велосипеди, хранителни добавки, солариуми, соларна козметика, При тях ще намерите голямо разнообразие, топ цена, качество и перфектен собствен сервиз, под 0,2% рекламаци.  Право на връщане на закупена стока. Продават единствено марки с високо качество на ниски цени с безплатна и бърза доставка. Над 200 000 продадени продукта досега, при пълна удовлетвореност на клиента. Максимална потребителска оценка в Гугъл.

ОТКРИЙТЕ НАЙ-НОВИТЕ ТЕНДЕНЦИИ МАРАТОНКИ И КЕЦОВЕ  Много модели обувки, включително маратонки и сникърси на мода. Ще бъдете начело на тенденцията с марки като Adidas, Nike, Puma или New Balance, минавайки през вечната обувка Converse или Vans, и по-млади марки като Veja, Yurban и Victoria. Днес маратонките се носят с всичко и се предлага във всички форми : на ток, с пайети, с връзки oversize, или дори напоследък с повдигната подметка…  Над 25.000 модела и над 700 марки обувки, чанти и облекла. Безплатна доставка в рамките на 7- 14 дни.  Плащане при доставка, Въюможност  за  30 дни безплатно връщане. Гаранция за най- ниски цени.

е международен мобилен пазар, който е специализиран в доставката на стоки от Китай, Корея, Япония, Турция по целия свят. С други думи, „Джум“ е аналог на „Алиекспрес“, „DHgate“ или „Ибей „. Достоен конкурент, който привлича нови клиенти. Но дали потребителите са доволни от покупките си?Joom стартира през 2016 г. и се превърна в един от най-бързо развиващите се стартепи за електронна търговия в Европа. За 2020 г. пазарът има повече от 250 милиона потребители.Мненията на клиенти в интернет Joom са ного и различни. Сред тях има много негативни мнения. Въпреки това, както е случаят с всеки китайски магазин с доставка в България  Оплаквания за продуктовата гама не са налични в онлайн пространството. На „Джуме“ можете да намерите всичко – от домакински химикали до продукти за деца и възрастни. Дрехи, обувки, играчки, бижута, костюми за косплей и Хелоуин, постелки, детски колички, сапани – това е само началото.