Три съвета при избор на офис стол

1
240
Добави коментар
djunev
djunev

Днес, през 2020 година, добрият офис стол не е просто прищявка, а необходимост. Важно е да Ви бъде удобно и комфортно, без значение, дали работите от вкъщи, или от офиса.

Качественият офис стол може да спомогне за походката Ви, за стоежът, затова е важно да не щадите средства, когато подбирате такъв.

Екипът на онлайн магазин Седни бг е подготвил три ценни съвета за избор на офис стол, надяваме се, че те ще Ви бъдат полезни.

Съвет номер 1 – не купувайте най-евтиният стол. Евтиното винаги излиза скъпо, поне при столовете е така. Ние смятаме, че сумата от 200 – 500 лева за офис стол е препоръчителна, но всичко зависи от бюджета, с който разполагате.

Съвет номер 2 – стол се купува, след като го тествате. С други думи, ако ще купувате офис стол онлайн, то преди това помислете за магазин, в който дадения модел може да се тества. И въпреки всичко, ако сте харесали модел, който го има само в Sedni.bg, то можете да поръчате с опция преглед. Когато пристигне, можете да го тествате. Имайте предвид, че в повечето случаи офис столовете са разглобени, затова остава началото на тази част, а именно, да тествате модела от шоурум.

Съвет номер 3 – ако прекарвате повече от 5 часа на ден в седнало положение, то насочете вниманието към т.нар. геймърски столове. Без значение, дали сте геймър, или не, геймърските столове са пригодени за хора, прекарващи продължително време зад компютър.

И така, уважаеми читатели, надяваме се, че статията Ви е била интересна и ще ви спомогне да изберете нов, надежден и качествен стол.

Не забравяйте, че онлайн има огромно разнообразие от столове, но магазин Sedni.bg се отличава с богата гама от столове, както за офиса, така и за дома. Не прибързвайте с покупката, а огледайте внимателно, консултирайте се със специалист и едва тогава поръчайте.

Ако имате неограничен бюджет, то непременно разгледайте седалки Recaro!