Новина от 22.05.2020

1
160
Добави коментар
prognozi.org
prognozi.org

Тук ще ви разкажем за една много проста ,но ефективна стратегия за залагане на голове . За да сте успешни с тази стратегия ще трябва да гледате даден мач на живо като за предпочитане да е мач от класно футболно първенство , където се играе бърз футбол с много голове .

Важната част от мача е след 85 минута ,когато ще поставяме залози . Търсим мач с резултат 1 гол разлика :  1-0 ; 2-1; 3-2 и т.н.  Идеята е , че отборът , който изостава няма какво да губи и ще се хвърли със всички хора и сили в атака в търсене на изравнителен гол , но както много често се случва това до води до множество контра атаки и гол за отбора , който води с гол в резултата.

Ето я и простата стратегия :  Гледаме вече избрания от нас динамичен мач с гол разлика , минутата е минимум 85та , тогава гледаме залога за още  1 гол в мача да е минимум 4.00 ( в някои случаи ще е 5.00 или 6.00 дори ) и поставяме нашият залог . Ще се учудите в колко много мачове има късни голове , които ни носят добър профит !

Внимание !!! Ако искате да правите реален профит с тази стратегия трябва да спазвате наистина всички критерии ако искате процента на успеваемост да е най-висок ! Ако играете всеки мач ,който се играе на живо гарантирано ще прахосате вашите пари , проверено е !

Успех на всички залагащи и използващи тази стратегия за залагане на голове !