Мечтаете ли за красив и цветен балкон?

3
241
Добави коментар
eventA
eventA

Кампанията БАЛКONA дава възможност безплатно да трансформираме терасата 

Кои са членовете на журито, което ще избере победителите в БАЛКONA?

Вече са ясни членовете на журито, които ще определят най-мотивираните и оригинали участници в кампанията БАЛКONA. Двама от тях ще получат 3D интериорен проект за терасите си, а големият победител и безплатно пълно трансформиране на балкона си. Кампанията има за цел да вдъхнови участниците да създадат свой малък оазис, зелена градина на балкона, където да бъдат с любимите си хора и да правят всичко, което обичат.

Журито на конкурса търси бъдещите победители сред всички, които качат снимки или видео на балкона си във Facebook групата Na Balkona с интерсено, смешно или просто тяхното лично описание защо участват. Членовете на журито са специалисти и доказани професионалисти в различни сфери, за които инициативата има изявена социална насоченост:

Арх. Милена Добрева – организатор на кампанията и основател на интериорно студио за дома и офиса „ОНА Дизайн“. За себе си казва, че  създава „душата на сградите“. Ако интериора на дома ни виждаме само ние, то балконът става част от градската среда и я създава. А кампанията има смелата цел „да вдъхнови хората сами да станат част от промяната, като се включат и превърнат балкона си в зелена градина“. Гена Събева – предприемач в сферата на строителството и обзавеждането с близо 30-годишен опит и собственик на бизнес в областта на строително-инвестиционните проекти, председател на Асоциацията на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и член на множество организации в сферата. Според нея кампанията е не само актуална, но и важна, защото „образова, предизвиква въпроси, търси решения и идеи“; Петя Кръстева – изпълнителен директор на списание „Наш дом“ и „Жената днес“. „Този конкурс е много навременен и предизвиква голям интерес сред много хора“, споделя за инициативата тя и допълва, че „Covid-19 допринесе допълнително за разгръщане фантазията на хората да направят балкона си по-уютен, за да могат да стоят на открито, имайки предвид не само рестрикциите за движение, но и градския начин на живот“; Адриана Ангелова – business development manager в маркетингова агенция, инфлуенсър, бивш интериорен дизайнер. „Проектът според мен е важен, защото все повече губим връзка с природата покрай многото ангажименти на всеки съвременен човек. А тази връзка е от съществено значение за нашето физическо и психическо здраве. Възможността за релакс и отърсване от стреса сред зеленината на собствения балкон е стъпка в правилната посока.“; Щелян Калчев – инвеститор и професионалист в имотите, консултант със 17-годишен опит, съосновател  на агенция за недвижими имоти. Мъжката страна на журито подчертава, че БАЛКONA „ще допринесе за по-красив дом, цветно настроение и промяна“, но и отбелязва и още едно предимство – „красивият балкон повишава цената на имота“;

В кампанията могат да се включат всички, които търсят вдъхновение и нови идеи за преобразяване на терасите си. Искат тя да се превърне в споделено място за весели моменти и приятни емоции и са готови да споделят това със снимки или видео.

Повече за кампанията и как можете да включите в нея до 29 май ще откриете на balkona.design, както и с #nabalkona във Facebook.