Новина от 23.05.2020

1
151
Добави коментар
prognozi.org
prognozi.org

В тази статия ще ви споделим една стратегия която е по-различна от тези които сте чели до сега по различните сайтове за прогнози . Както става ясно от заглавието ще залагаме на корнери и на тяхната азиатска линия .

Залозите ще се извършват на живо и за целта е добре да следите мачовете в реално време по телевизора . Избирате мач ,където отборите притежават класа , играят по фланговете , минутата е 86та  , нека да речем , че корнерите до този момент са 9 , ние сме готови със зареден акаунт в съответния букмейкър , когато линията стане  :  Азиатска Корнери 10 – тогава искаме коефициента да е минимум 1.80 – 1.90 и поставяме нашия залог .Готови сме !

От тук нататък чакаме да има корнери ! Ние сме изпробвали тази стратегия на 1000+ футболни мачове и продължаваме да я използваме и да реализираме добър профит ! Ще се уверите че при добър подбор на мачове в 50% от случаите ще има поне 1 корнер и тогава залогът ние ще бъде отменен и парите върнати в акаунта ни . В 40% от случаите ще има 2 или дори повече корнера което ще ни донесе добра печалба н добър коефициент , каквато е идеята на тази футболна стратегия ! В 10% от мачовете няма да имаме късмет и ще има 0 корнера и ще загубим ! Но сами може да пресметнете , че с този процент успеваемост , с дисциплина и търпение от ваша страна , наистина могат да се изкарват добри пари всеки ден и всеки месец .

Надяваме се да ви помагаме да се развивате с тази стратегия и бихме се радвали да ни пишете ако имате успехи точно с тази стратегия . Успех !