Cypress Hill ще участват на фестивала Sea Star, разположен на хърватския бряг!

2
197
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Благодарение на екипа на многократно награждавания EXIT фестивал, неговият брат по душа –  Sea Star, разположен в живописния хърватски морски град Umag, ще се проведе на 22-23 май в красивата лагуна Stella Maris, давайки началото на дългия летен сезон. Една от най-големите хип-хоп групи за всички времена, Cypress Hill, ще ръководи парада и към тях ще се присъединят Amelie Lens, Umek, Tijana T, Farrago, Meduza, Dubioza Kolektiv, заедно със силната подкрепа на местните хип-хоп мастъри и още много изпълнители, които ще бъдат обявени през следващите седмици! Калифорнийските рап богове, които имат смайващите 20 милиона албума, продадени в световен мащаб, ще имат само две големи изяви в Европа: една в Исландия, както и на фестивала Sea Star, на който идват с целия си петчленен състав.

 

Признати за хитове Insane In The Brain, Tequila Sunrise, Rock / Rap Superstar, Hits From The Bong и I Ain’t Goin ‘Out That, Cypress Hill силно повлияват на световната хип-хоп сцена и с тяхното екстравагантно мислене насърчават билингвизма още с първия си албум. Незаменима в културното развитие на хип-хопа, на групата бива посветен епизод в култовия сериал The Simpsons. Техните хитове също звучат в популярната игра Grand Theft Auto и филми като The Fast & Furious series, The Sopranos, Mr. Robot, The Wolf of Wall Street, Friday, назовавайки само няколко от тях. Тези визионери са музикални модели за подражание на всички големи хип-хоп и рап групи, възникнали след тях.

 

Cypress Hill оставят отпечатък в историята на музиката като инициатори на West Coast  звученето на хип-хопа, но и като музикални пророци, които преди три десетилетия обявиха днешния глобален възход на латино рапа. Първият им сингъл „How I Could Just Kill A Man“ е олицетворение на hardcore gangsta rap, който отвори вратата към редица икони като 2Pac, Snoop Dogg и други. Ексцентричният звук и необичайният избор на шаблони също вдъхновиха нова, различна, хип-хоп вълна на Изток, която става известна като клана Wu-Tang само няколко години по-късно. И така, Cypress Hill пророчески постави основите на хип-хоп звука от 90-те, като едновременно смесва рок и метъл със звуци на градско гето, правейки звука им отличителен.

 

Sea Star –  фестивал в магическа лагуна

Фестивалът Sea Star, популяризиран от екипа на световнопризнатия фестивал EXIT, се провежда в красив морски град Umag смайващото хърватско крайбрежие. Разположен е в курорта Stella Maris, в лагуна в тюркоазен цвят с най-запомнящите се залези. Umag представлява спираща дъха комбинация от барок и ренесанс и средиземноморски климат, докато целият регион на Истрия е известен с вкусната си домашна и гурме храна, маслинови горички, полета с домати и лозя. Фестивалът Sea Star е перфектна покана за започване на лятото на зашеметяващо локация, със световно известни артисти и изключителни изпълнения! 

 

Четвъртото издание на фестивала Sea Star ще се проведе в известната лагуна Stella Maris в Umag, на 22 и 23 май, с Welcome Party на 21 май и Closing Party на 24 май. Билетите за фестивала Sea Star се предлагат на https://bilet.bg/bg/cart/order/sea-star-festival-2020/2178 . За настаняване и транспорт можете да намерите повече информация в официалната туристическа агенция на Exit,  ОФИЦИАЛЕН САЙТ на ЕxitTrip .