Новина от 25.05.2020

1
194
Добави коментар
prognozi.org
prognozi.org

Поредната ни стратегия , която е проверена лично от нас , че е печеливша в дългосрочен план се казва Над 0.5 гола Второ Полувреме . Тук се избират футболни мачове от големите първенства на Европа , където се играе динамичен футбол , отново препоръчваме ако имате възможност да гледате мача на живо по телевизията и наоколо да няма много хора за да вземате адекватни решения .

Критериите :  Избираме мач , който задължително е на почивката между двете полувремена , задължителен критерии е резултата да е с 1 гол разлика :  1-0;0-1;2-1;1-2;3-2;2-3 . А защо точно тези резултати ли ?  – Защото нашия екип сме извадили статистика , която ясно показва , че процента да има гол второ полувреме при гол разлика е доста по-голям от този , когато резултата е равен  ( 0-0;1-1) . Тогава изчакваме до 50-55 минута , когато очакваме коефициента да е минимум 1.40 и поставяме нашия залог на сингъл ! Да , коефициента е малък , но просто сме си доказали във времето , че процента успеваемост е много голям и пак ще ни донесе необходимия профит ако сме търпеливи в дългосрочен план . За по-рисковите играчи можем да предложим да комбинират 2 мача по същите критерии и за двата мача – тогава ще се получи  1.40 х 1.40 =  1.96 коефициент , което е добър коефициент за дългосрочна игра с еднакъв залог , но тук е много възможно процента успеваемост на комбинациите да падне с 15-20 процента спрямо играта със сингъл залози .

Много хора ни питат каква е разликата между първото и второто полувреме ? Ами много проста е разликата и тя е базирана на статистика , която сме извадили . В световен мащаб , ако се вземат под внимание всички футболни мачове в 80-81% има отбелязан поне 1 гол във второто полувреме , а като добавим и нашите критерии процента става още по-голям и отново спокойно можем да кажем , че с тази стратегия дългосрочен профит ще бъде реализиран ! Успех !