Новина от 26.05.2020

1
156
Добави коментар
prognozi.org
prognozi.org

Поредната ефективна стратегия за футболни залози , която искаме да ви представим се нарича  Над 1 гол Азиатска Линия Първо Полувреме ! Както става ясно от заглавието ще залагаме на голове през първото полувреме . Тази стратегия е подходяща за любителите на головете , но трябва да знаете , че и тази стратегия няма да е успешна ако не сме дисциплинирани .

Критериите : Първо и основно правило тук е мача да е на живо в съответния букмейкър ,където играете и преди мача Азиатската Гол Линия да е минимум  3.0 Гола , но за предпочитане естествено е Над 3.0;3.5 или дори 3.5 Гола . Чрез тези азиатски линии букмейкърите ни подсказват , че в дадения мач се очакват минимум 3-4 гола , което е добре за нас и нашата стратегия . Друг съвет , който искаме да дадем от личен опит е , че тази стратегия е успешна много повече в по-ниските дивизии и по-малко популярните футболни първенства , тъй като в световен мащаб там се вкарват много повече голове , тъй като нивото на футбол е по-ниско , а също така доста често и разликите в класите на отборите е доста голяма , което води до лесно отбелязани голове !

Действията : Започваме да гледаме мача като искаме мача ,който сме избрали да е отворен и да има удари към вратите , към 15 минута ( в някои случаи към 20та минута ) поглеждаме пазара Азиатска Гол Линия Първо Полувреме , искаме резултата да е 0-0 , залагаме Над 1.0 Гол Азиатска Линия като коефициента трябва да е минимум  2.62 и може да достигне до 4.00

След като сме поставили залога започваме да чакаме да падат головете ! Ако след съдийския сигнал за края на първото полувреме има 1 гол точно , то ние си връщаме парите обратно по сметката – няма загуба и няма печалба . Но при наличие на 2 или повече гола ние реализираме печалба и то на доста добър коефициент , който е предпоставка за добра дългосрочна печалба . Много случаи ще има точно един гол и ще си връщаме парите , но много пъти и ще реализираме профит с тази стратегия за залагане .

Внимание : За да е гарантиран успехът ние препоръчваме да спазвате всички критерии

Успех на всички ползващи този вид залагане !