Добрият психолог в Пловдив

1
162
Добави коментар

Клиничен психолог Гергана Кехайова

Психологическа помощ на най-високо ниво от квалифициран психолог в Пловдив. Професионални консултации и психотерапевтични услуги – лечение на зависимости, паник атаки, тревожност, натрапчиви мисли.

Психологът е магистър по приложна психология и има опит в психологичната помощ, психодрамата, лечението на зависимости и използването на психотерапия при справянето с хранителни разстройства, тревожни разстройства и депресия. Организира групови терапии за развитието на социалните умения на хора с психични заболявания.

Основни направления – психолог Пловдив Психотерапия при посттравматичен стрес.Лечение на зависимост от хазарт.Лечение на зависимост от психоактивни вещества.Психологични консултации и помощ за справяне с тежки и леки форми на депресия.Психологично лечение на обсесивно-компулсивно разстройство, паническо разстройство и друг тип разстройства.Прилагане на лечение чрез метода психодрама.Гергана Кехайова извършва психодиагностика, като използва клинични тестове;Семейни консултации.Индивидуални и групови обучения по социални умения за хора с психични заболявания.Психологични изследвания за ТЕЛК.Когнитивно-поведенческа терапия.Приложна психология.Диагностика и възпитание на деца с умерена и тежка степен на умствена изостаналост. Услуги от психолог в Пловдив Дипломи и сертификати