Режим „търпимост” и незаконни строежи

1
187
Добави коментар

1. Незаконни строежи в режим „търпимост“

   Този така наречен режим на търпимост дава възможност на незаконни строежи да бъдат регламентирани при определени обстоятелства и корекции според датата, която са построени и действащите законови разпоредби по същото време. Когато няма противоречие в този смисъл, може да се постигне тази „търпимост” на строежа и да се избегне неговото премахване.

Така наречените „търпими“ строежи ще могат също да се надстрояват, пристрояват, да се извършват преустройства, реконструкции и въобще всички процедури, които могат да имат и останалите законни строежи по принцип. Все пак за да бъде възможно и осъществимо е нужно да се направят съответните заснемания на съществуващата сграда и оттам нататък да могат да бъдат одобрени и издадени съответните документи, като единствената разлика която ще има че това ще е отбелязано че строежа е в режим на търпимост.

    Повече за строителни книжа, удостоверение за „търпимост” на строеж и строителни услуги за Варна и  област на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Вас – http://www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…