Новина от 28.05.2020

1
144
Добави коментар
prognozi.org
prognozi.org

В днешната стратегия , която нашия екип използва е успешна в дългосрочен план ще си говорим за азиатски хендикап . Както става ясно от заглавието става въпрос за азиатски хендикап и момент на зависимост , който нашият екип е открил чрез опити в над 1000 футболни срещи .

Както сме споменавали и в другите наши футболни стратегии , букмейкърите са винаги много подготвени относно Азиатски Хендицап и Азиатски Гол Линии , и по тях можем да се ориентираме какво да очакваме в даден футболен сблъсък . За всеки спортен букмейкър работят много хора , които денонощно следят отборите , новините , контузиите , коефициенти на конкурентите , разполагат с най-добрите математици и за това когато даден букмейкър определи Азиатски Хендикап е нормално този хендикап в дългосрочен план да е 50/50 . Точно от това се възползваме ние и се надяваме да се възползвате пълноценно и вие .

Препоръчваме тази стратегия да се използва само в големите Европейски първенства , където силите са доста изравнени . Стратегията е много проста , но ефективна . За целта ще използваме сайта  7msport.com , там ще намерите необходимата статистика за азиатски хендикап на всеки футболен отбор .

Ето я и идеята : Да вземем за пример Английското първенство  , отваряме и гледаме азиатският хендикап поред на всеки отбор , нека си представим , че Астън Вила са спечелили последните си 2 азиатски хендикапа , следователно този отбор отпада от нашите сметки .  ( само да вметнем , че спечелен азиатски хендикап и загубена футболна среща много често може да са две различни неща , тоест да приемем , че предният кръг Астън Вила са играли срещу Ман Сити , тогава хендикапа е бил +1.5 за Астън Вила , мачът е завършил при резултат  1-2 . Астън Вила губи своя двубой , но печели с +0.5 своя азиатски хендикап  , това е само един пример за тези , които сега се сблъскват с футболните залози )

Продължаваме ръчно да изследваме всеки един отбор и последните му мачове и азиатски хендикапи , нека вземем за пример Тотнъм , виждаме , че са изгубили последните си 3 азиатски хендикапа според съответните линии –  този отбор веднага попада в нашето полезрение . Следващият мач , когато Тотнъм играе ние със сигурност ще залагаме на тях независимо дали азиатският хендикап е положителен или отрицателен , тъй като по нашия метод вече се очаква Тотнъм да вземе своя азиатски хендикап , заради правилото , че букмейкърите са 50/50 в дългосрочен план . Ако Тотнъм не вземе първия си хендицап и станат 4 поредни загубени азиатски хендикапа , то ние продължаваме да ги търсим дори и с леко увеличен залог , тъй като рано или късно ще спечелим .

Спазвайте правилото за всеки един отбор от големите Европейски първенства , разпределяйте правилно парите си и правете истински дългосрочен профит от залагане на азиатски хендикап