Маски за лице с печат

1
180
Добави коментар
maznio007
maznio007

Маските за лице с печат освен за защита, могат да служат и да създават настроение в околните. В условия на пандемията от коронавирус, много по-приятно е да видите цветни маски за лице, с шарки, а защо не и с фирмен бранд.

Няма ограничение в това какъв дизайн ще поставите на маската. Той би бил най-ефективен ако изображението по някакъв начин е свързано с човешкото лице или носи някакво послание.

Picture.bg могат да ви предложат широк спектър с готови решения, които ще създадат гарантирано добро настроение в околните.

Разбира се, можете да поръчате и маски за лице с печат по ваша заявка. Освен за забава, можете да поръчате маски брандирани с корпоративно лого или такава визия демонстрираща принадлежност към нещо. Фен клуб, футболен отбор, фен на филмова поредица и мн. др.

Един успешен пример би бил да брандирате защитни маски за лице с печат за целия персонал в едно заведение. Това няма да остане незабелязано от клиентите. Заради създалата се в момента епидемологична ситуация, маската за лице се очертава дълго време да бъде препоръчителен аксесоар за носене.

Показаните маски тук са производство на Picture.bg. Можете да разгледате производствения процес тук:

Маските за лице с печат са от двупластов текстил и са предназначени за многократна употреба. Имат и отвор за поставяне на филтър.  

Външния слой е от микрофибър, а вътрешна част от сатениран памук.  Издържат на пране на висока температура.

Носенето на предпазната маска не осигурява 100% гаранция за защита. Преди да използвате маската за първи път, както и след всяка употреба, задължителено изперете и изгладете на висока температура!

Маски за лице с печат можете да поръчете онлайн от Picture.bg

Полезно:

Фирми предлагащи дигитален печат на текстил.

Какво представлява сублимационния печат?

Други текстилни продукти в сайта Принтидея