Хороскоп за днес -1 юни

2
192
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 1 юни 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден на фонтана от преливаща енергия и чувства. От особено значение е да се борите и да извоювате лична самостоятелност в работата, в сделките и отношенията с партньори. Не влизайте в допълнителни зависимости. Ще имате неприятности, които още утре ще се разрешат и отминат. Не се ядосвайте прибързано и за грешките на децата. Добре е да започнете ремонт и строеж.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес всеки може да намери своя спонсор,  източник на сила, подкрепа, разбиране и ресурси. Не се стопирайте, ако започнете да правите нещо несъзнателно. Ден за активен отдих. Посетете места, които са свързани с приятни спомени от миналото. Заемете се с благоустройството на дома и офиса, започнете някои неотложни ремонти. Утрешният ден ще ви донесе победи. Тази вечер мощни сили се събуждат в организма ни.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес на преден план излизат семейните и родови интереси. Концентрирайте усилията си за подобряване живота на най-близките си хора. Изпълнете обещанията дадени на децата. Поглезете и себе си, всички сме едни пораснали деца. Днес всеки може да намери своя източник на сила, любов и ресурси. Не търсете дивото, ако имате питомното и обгрижващото ви у дома.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Изискването в този ден е да си подредим къщичката. Вървите към разделяне на наследства и имоти. Разберете се с роднини, заемете се с ремонти и строителни дейности, помислете и за устройването на децата в по-добри условия. Силите ви бликат като фонтан, но може и да изчезнат в пясъците на обезсърчението. Време е всеки на своето ниво да извоюва лична самостоятелност.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на съзиданието и градежа. Всичко предприето ще ви осигури удобства и терен за развитието на бъдещите ви планове и намерения. Не се отказвайте от замислите си, започнете ремонти и преустройства, които ще подсигурят стабилна база за развитието ви в бъдеще. Сега е момента да се направи първа копка на нов личен, професионален, любовен и емоционален терен.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес може да извоювате лична и духовна самостоятелност, да подпишете устройващ ви договор и да се окопаете на нова позиция в бизнеса и в обществото. Някой ще намери явен, а друг таен източник на сила и подкрепа. Не споделяйте какво, от кого и по какъв начин сте го получили. Спазвайте установените правила за работа и не се опитвайте да внедрявате новости. Конкуренцията дебне.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Денят носи успех, разширение и обновление. До вечерта ще постигнете напредък в преговори и сделки. Може да сключите и нови договори, но при някои отстъпки от ваша страна. Подгответе се добре, победата няма да ви се даде без битка. Явете се на конкурси и състезания. Сега е момента да тествате възможностите си. В утрешния ден конкуренцията ще бъде на високо ниво.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Всичко предприето ще има успех, ще ви радва и ще донесе удовлетворение на тези, които обичате и цените. Насочете силите си към важните за семейството и децата дейности. Денят се свързва с градежа и съзиданието. Поне в една посока ще постигнете победа, а в друга ще започнат положителни промени. Не оставайте в старата и неудовлетворяваща ви позиция. Действайте.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Сключените днес нови договори и постигнатите споразумения ще осигурят стабилна основа на бъдещите ви дейности и съвмести планове с партньори. В момента е важно да се закотвите на постоянно място, дори и да не е толкова престижно. Постановките се сменят и това, което е било актуално вчера днес губи смисъл и влияние. Вечерта сте на точното място и с точния човек.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден на фонтана, на източникът от енергия, който всеки трябва да си осигури и да намери. Включва се каналът на кармичната родова памет. Ще се подложат на проверка семейните връзки, ще се разбере кой на кого държи, за какво се бори и към какво се стреми. Родените в първата декада ще изживеят болезнени моменти. Ако се налага да направите тежък избор, направете го със сърцето.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Правите качествен скок в бизнеса и професионалната ориентация. Очертават се възможности за удовлетворяваща ви и добре платена работа. Срещате бъдещите си спонсори и покровители. Почти в края на работното време ще се отвори неочкавана възможност, която не бива да се отхвърля. Един от дните, в който си отдъхваме от кризата и положението ни се стабилизира.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на фонтана, на източникът на енергия от който всеки се нуждае. Получавате подкрепа и давате такава. Стартирайте ремонти, започнете строеж, обновете връзките си, направете крачка към нова работа и местоживеене. В живота ви ще се появи една нова надежда за промяна към по-добро. Неприятностите бързо ще се преодолеят.