Автоключар София – Авариен ключар и автоключарски услуги

1
161
Добави коментар
GrigorNik
GrigorNik

Нашите обучени специалисти предлагат богата гама от автоключарски услуги. Ако търсите опитен и сертифициран майстор автоключар, доверете се на екипа ни.

Спешна и ефективна намеса в рамките на няколко минути

Тел: 0895 58 55 11

За моментите, в които имате нужда от бързо съдействие от денонощен автоключар! Свържете се с нас чрез контактите на сайта ни.

Дежурен авариен автоключар ще се отзове по спешност и ще разреши възникналите проблеми, свързани с възстановяване на изгубен авто ключ, смяна на автомобилни брави, отваряне на блокирали автомобилни врати и всички други ситуации свързани със заключването на автомобила.

Ние ценим Вашето време и знаем колко е важно да имате доверен партньор!

Качествена услуга при специфични случаи

Когато изгубите вещите си или сте обект на кражба, се налага програмиране на авто ключ, покупка на оригинални авто ключове и оригинални дистанционни.

Ако Вашият автоключ е с имобилайзер, изработката му става с необходимата техническа апаратура в зависимост от спецификите на колата.

Отключване на всякакви видове автомобили!

Когато не можете да отключите вашия автомобил по една или друга причина, е доста неприятна ситуация и проблем, за който наш автоключар бързо ще се притече на помощ в рамките на няколко минути.

Ежедневни проблеми, с които може да се сблъскате:

– Забравен ключ във автомобилът!

Когато двигателят работи, ключът е на таблото, вие излезете извън превозното средство по някаква причина, вратата се заключва и вие не може да влезе отново.

– Повреда в заключващата система!

С времето в ключалките навлизат прах и влага, ключът се износва или има недоброжелателна намеса от трети лица,вие се нуждаете от автоключар.

– При счупване на ключа на автомобила!

Най-често причините за това са изпускане на ключа, износване на автоключалката, силен натиск или изхабяване на самия ключ. Тогава част от него може да остане в ключалката.

-Когато изгубите ключа на автомобилът!

Нашият автоключар ще отключи автомобила и ще направи и обучи нов ключ.

Препоръчително е при загуба на ключ, да се прекодират всички ключалки и да се изтрият всички стари ключове от паметта на автомобилът.

Други услуги предлагани от нас

-Смяна на авто кутийки: При добра експлоатация авто кутийките могат да ви гарантират за дълго безпроблемна работа с автомобила. Ако обаче нейната здравина бъде нарушена или се стигне до повреда в платката и чипа вътре заради влага, прах или други външни фактори, смяната е наложителна.

-Ремонт авто ключалки: Ремонтът на авто ключалки е сложен процес, имайки предвид особено електрониката при съвременните автомобили. Днес, за да отключим вратата, както и да запалим двигателя, ние боравим не с механични устройства, а с такива, които съдържат електронни компоненти. Възможно е да се пристъпи към демонтаж, а впоследствие и монтаж на ключалката, които трябва да бъдат извършени прецизно и от професионалисти в сферата на възстановяване на авто ключалки, смяна на механичен код на авто ключалки и прекодиране на авто ключалки.

-Богата гама на оригинални авто ключове в наличност: На Ваше разположение в наличност са различни видове батерии за авто ключове и модели авто ключове.

-Ремонт на платки и дистанционни: При повредена платка, бутони на дистанционните или изтощени батерии, предлагаме ремонт и отстраняване на възникналите проблеми.

-Ремонт на конзоли и контактни патрони: При проблем със контактния патрон или отключването на волана, вие се нуждаете от нашите услуги.

-Нарязване на авто ключ по код: Авто ключалката на бравата на всяка кола и тази на стартера имат свой индивидуален код, който зависи от превозното средство. По него е нарязан и самият ключ, с който Вие боравите при отключване и запалване.

Надежден и сигурен ремонт на автомобилна електроника

Сред допълнителните услуги, които може да получите при нас са:

-Изключване на имобилайзер  IMMO OFF

-Премахване на допълнителни алармени системи

-Ремонт на автомобилни компютри (ECU)

-Ремонт на автомобилни табла (километражи)

-Обучение на автомобилни компютри (ECU)

-Обучение на автомобилни табла (километражи).

Ние имаме за цел да Ви предоставим:

компетентна консултация и обслужване на ниво;експедитивно изпълнение на поръчката;уникални ремонтни решения;конкурентни цени;гаранция за извършените услуги.