Почистване на входове

1
286
Добави коментар
chistnik
chistnik

ЦЕНИТЕ СА ЗА МЕСЕЦ ПРИ АБОНАМЕНТЕН ДОГОВОР ЗА МИНИМУМ 6 МЕСЕЦА. (Крайна оферта се прави след безплатен оглед)

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ?

1. Първоначално основно почистване на входа БЕЗПЛАТНО

2. Професионално измиване на прозорците на всеки 6 МЕСЕЦА

-Измитане на стълбищата и общите части -Измиване на стълбище и площадки -Почистване на асансьор -Почистване прилежащите площи пред входа -Обиране на паяжини -Почистване на входна врата -Забърсване на пощенски кутии -Забърсване на парапети -Ароматизиране на входа

Почистване на входове в София

София е град , с изключително много на брой домове и входове , през които ежедневно преминават хиляди хора. Входът е лицето на всеки един блок, но е постоянно изложен на всякакъв вид замърсявания. Подържането на чистотата и хигиената , е важна не само от здравословна, но и от естетична гледна точка. Тя е отговорност на всички живущи , но ежедневието на столичани често е много динамично и възможността да се справят сами с чистотата на входа , почти винаги е невъзможно. Без съмнение на всеки човек ,ще му бъде приятно да се прибере в чисто и подредено място ,което започва от входа на блока. Затова ние от Чистник ви предлагаме нашата услуга за професионално почистване на входове в град София на ниски цени.

Професионално основно или абонаментно почистване на входове, извършено от опитен екип с качествени почистващи препарати на достъпни цени.

Абонаментно почистване на входове в София от Чистник

Броя посещения зависи изцяло от изискванията на клиента. Някой обстоятелства налагат по често почистване на входовете. При лоши метеорологични условия , когато вали дъжд или сняг, входовете се замърсяват повече от обичайното.

Услугата почистване на входове включва следните дейностти:

1. Първоначално основно почистване на входа 2. Почистване на прозорци 2 пъти годишно -Измитане на стълбищата и общите части -Измиване на стълбище и площадки -Почистване на асансьор -Почистване прилежащите площи пред входа -Обиране на паяжини -Почистване на входна врата -Забърсване на пощенски кутии -Забърсване на парапети -Ароматизиране на входа

Цена на услугата “почистване на входове“ се определя от броя на етажите в блока , и броя на посещенията. Крайна цена се дава след като извършим безплатен оглед на сградата и се запознаем с изискванията на клиента.

Тук може да разгледате някои от другите услуги за професионално почистване които предлагаме.