Химическа тоалетна COMFORT

4
342
Добави коментар

Портативна химическа тоалетна Comfort

 Химическата тоалетна Comfort има компактни размери, лесна е за използване и почистване. Подходяща е както за къмпинг, така и за вилата или за възрастни хора. Висококачествената изработка и диазйн гарантират удобство и дълго използване на тоалетната.

Висококачествена портативна химическа тоалетна

Химическата тоалетна е изработена по метод леене под налягане, което гарантира високо качество на продукта. Въпреки че е изработена от пластмаса, тя е много здрава и стабилна. Издържа човек до 130 кг. Различава се от стандартните по гладката повърхност на пластмасата с покривен слой против бактерии и наслоявания. Благодарение на на нея и почистването е изключително лесно. Има класически дизайн със заоблени краища. Цветът е перлено бяло с акценти в графит.

Как се използва химическа тоалетна Comfort?

 Обслужването и подръжката на химическата тоалетна Comfort са много лесни. Какво трябва за знаете при първото използване на портативна химическа тоалетна? Моделите на Enders се състоят от две части. Долната е резервоара за мръсна вода. В него се слага концентрата за отпадъчна вода, разтворен в около 1.5 литра чиста вода. В задната му част е капачката за изсипване. Тя е прозрачна и може да следите напълването през нея. Резервоара за мръсна вода има и клапан, който се затваря когато тоалетната не се използва. Горният резервоар на химическата тоалетна е за чистата вода. В него се изсипва и концентрат Ensan Rinse, който почиства и дезинфекцира след използване. Буталната помпа пуска водата под силно налягане. Comfort има и капак, който затваря тоалетната.

Разгледайте концентратите за химическа тоалетна Ensan. Предлагат се в 2 серии, като има препарати за чиста и разграждащи за отпадъчна вода. Предлагаме и разтворима тоалетна хартия.

Химическа тоалетна за къмпинг, каравана, вилата или двора

 Дизайнът и фунциите на химическата тоалетна Comfort я правят много удобна и лесна за използване, а компактните размери позволяват да се пренася и слага навсякъде. Изполвайте я за къмпинг на палатки, в каравана или кемпер. Ако имате бунгало или малка къща без санитарно помещение може също да използвате Comfort. Благодарение на клапана за затваряне на резервоара за мръсна вода, капака и концентрираните течности може са се използва и в стая. Това прави химическата тоалетна подходяща и за възрастни хора.