Дневен хороскоп за 06 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
154
Добави коментар

15 лунен ден, Луна в Стрелец

Все още сме под влияние на Пълнолунието, което отключва повишен обмен на информация, важни събития и новини с широко отражение…

Това Пълнолуние ни подтиква да защитаваме интересите си по-яростно, красноречиво или пък- хитро…но чрез дар словото си едни ще извоюват забележителни успехи, други ще прелистят нова страница в живота си според чутото, осъзнатото и т.н.

Част от тенденциите ще се движат по инерция и могат да зарадват мнозина, например- да получат доказателства за взаимност, обич. Те ще бъдат ярки и не рядко в обективно изпитващи ситуации. Но в такъв случай можете да разчитате на подобен развой и в бъдеще.

Неприятни изненади, научаване на скрити процеси, вид нелоялност и късане на връзки- ще ни разделят с хора и обстоятелства окончателно…

Не бива да пренебрегваме чутото днес, то е много показателно, показва ни една по-обхватна картина- на кого и в каква степен можем да разчитате, бъдещи перспективи на развитие и т.н.

Луната в Стрелец ни помага да виждаме шансовете, съдейства за смелост, която е в основата на всеки успех. Слънцето пък е в Близнаци- логичен, съобразителен, безпристрастен знак. На всички тези качества ще можем да разчитаме, така че по-лесно ще се освобождаваме от онова, което ни тежи- дори и в чисто емоционален план, по-бързо и спонтанно ще избираме най-правилната за нас посока.

Някой от нас могат да имат усещането, че действително са се освободили от вид тежест или са склонни да го направят и в повечето случаи- това ще се отчита за позитив.

По желание или принуда- раздялата с всякакъв вид товари ще продължи през идните около две седмици. Подходящо е съзнателно да се усили този процес, така че да се изхвърлят стари и ненужни вещи, може би- това ще е освобождение от токсични влияния на неблагоприятна среда, дори в лицето на определени личности…

Същевременно днес мнозина ще инвестират в най-близката си среда, това може да е домът и семейството, но не само…Внезапна подкрепа от страна на близки също е възможна и това ще е признак, че имате обща визия за бъдещо развитие, може да се осланяте един на друг, да си имате доверие и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– информационният поток е много усилен, осветяват се вашите взаимоотношения- лични или делови. В повечето случаи вие сте инициатори на случващото се, активно го насочвате, въпреки че по-голяма част от тенденциите са зададени. Вие сте в център на внимание, събития, влияете подчертано на околните и е препоръчително да се възползвате по оптимален начин от това. Сглобявате една по-цялостна картина- на кого и в каква степен можете да разчитате, до колко можете да разчитате на вашия партньор и нека анализите да ви зарадват. Ако преобладава напрежението и недоразуменията, опитайте се да отстраните слабите звена през идните около две седмици. Евентуални раздели най-често ще са окончателни, добре е да го имате предвид.

Телец, Дева, Козирог– все още текат важни или показателни събития, които касаят финансовото ви благополучие. То е тясно свързано с подкрепата, която можете или трябва да получите от хора, с които си влияете материално, но не само… Подходящо е съзнателно да се стремите в тази посока- да се сдружавате, преговаряте за интересите си. Разбира се, не са изключени и някой спонтанни възможности за печалба в един по-широк смисъл и следствие на натрупани вече тенденции, под формата на развръзки. Евентуални загуби ще се провокират от неблагоприятни влияния на конкретни личности, които можете да идентифицирате и отстраните своевременно. Иначе- ще отворите нова страница, с нови възможности, но след около две седмици.

Близнаци, Водолей, Везни– пълнолунието продължава да ви показва с пик от информация и събития на кого и в каква степен можете да разчитате. Чудесен признак е днес да получите подкрепа и одобрение от страна на ваши партньори, любими хора…Евентуални недоразумения- трябва да бъдат отстранявани бързо и без усложнения. Припомням, че това Пълнолуние е с лунно затъмнение, счита се, че чувства или привързаност, които си отидат през това време- не се връщат…Подходящо е да се освободите дори и цленасочено от негативни чувства и преживявания, които трябва да останат зад гърба ви…

Риби, Рак, Скорпион– осветяват се ключови приоритети, които касаят общественото ви положение или базисна сигурност, дори тази, която произтича от вашия дом и семейство. По-голяма част от събитията се движат по инерция и нека ви порадват.  Но други вие все още можете да насочвате, а дребни действия ще имат по-широко отражение върху финансите ви, имиджа ви и със съответните последици. Денят е натоварен, но и резултатен, действайте и ще постигнете успехи, на които ще разчитате дълго. Може да се наложи и да се освободите от влияния, които ви дестабилизират, ако не по желание, то по принуда и през идните около две седмици. Днес ще имате достатъчно ясни подсказки в тази посока, така че да си изградите стратегия и да можете да контролирате, насочвате перспективите си на развитие..