Хороскоп за днес – 6 юни

1
193
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 6 юни 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес от един дребен жест или накриво казана дума може да пламнат семейни войни. Смирете се, не влизайте в разправии. Ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. Утре страстите се уталожват, но горчивината ще остане. Спазвайте диета на всички нива. Намалете претенциите към околните, съобразете се с нечии възможности и нужди. В следващите два дни се трупат проблеми.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на тежки конкурентни битки, на притеснения и притискане от страна на хора с агресивно поведение и помисли. Трудно се правят компромиси, особено ако дълго се е налагало да търпите лишения. Нужно е смирение, но трудно ще ви се получи. Сънищата показват сърцевината на проблемите ви и начините да ги разрешите. Спазвайте диета, наблегнете на плодовете.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Критичен и кризисен ден, в който ще ви се оказва натиск по всички направления на живота. Някъде защитната дига ще се скъса. Очертават се провали в действия и отношения, които може да повлекат низ от неприятни събития и случайности. Не влизайте в спорове и не наливайте масло в огъня на разгарящите се страсти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Нужно е смирение.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес амбициите трудно се овладяват. Смирете желанието за доминиране, съобразете се с нуждите на близки и приятели. Може да ви бъде оказван натиск от страна на хора, с които прибързано сте се свързали и започнали несъгласувана с близките ви дейност. Очертават се конфликти на интереси и позиции в следващите два дни. Препоръчва се диета и прочистване на личните връзки.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Разделяте този ден на две съвсем различни половини. Задушница е, сутринта започваме с помен и спомен за починалите близки. С напредването на деня се впускате в активни и амбициозни начинания. Очертава се остра битка на интереси, но с времето постигнатото днес ще потъне в прахта на забравата. Едва ли ще бъдете удовлетворени от полученото и придобитото.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на голямото житейско боричкане за по-добро място под слънцето. Не очаквайте да ви направят компромиси. Близките са неотстъпчиви, а приятелите недоверчиви и склонни да поставят неизпълними условия. Ще се действа от позиция на силата на всички нива, а това може да развали доста отношения и да преобърне не една съдба. Където се съберат много хора ще прескачат искри.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес тълпата е неуправляема. Не се включвайте в публични изяви и демонстрации на сила. Действайте сами, със свои средства и на свой терен. Не взимайте и не давайте заеми, не поемайте чужд ангажимент и не се предоверявайте. В момента всеки е насторен да иска и претендира, да заплашва и провокира, за да постигне целите си. Спазвайте диета. Ограничете контактите.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден на астрални и човешки битки. Задушница е, но това няма да ни смири. На всички нива се води битка за кокала, компромисите са изключение и само потвърждават правилото. Този ден активизира вътрешния змей на желанията във всеки от нас. Увеличете самоконтрола, спазвайте диета в храната, чувствата и личните отношения. Увеличете дистанциите и ще си спестите доста неудобства.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес пълнолунието във вашия знак превъзбужда, носи пикове в емоционалното състояние, които ще предизвикат взимане на необмислени решения и влизане в открити конфликти. Старайте се да владеете ситуацията и да не отивате в крайности. Не взимайте окончателни решения, не се сърдете и не обръщайте прибързано гръб независимо кавгите.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днешният ден ни вкарва в конфликти. В момент, когато сте отпуснати и настроени летаргично някой ще се опита да ви извади от равновесие. Старайте се да запазите добрия тон. Ако тази вечер се скарате с някого дълго няма да се сдобрите. Вечерта ще сънувате пророчески сън, който показва в симоличен вид проблемите, които трябва да решите и начините, по които да стане.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес може да изживеете вълнуващи мигове, но в крайна сметка ще се окажете неразбрани и изолирани. Предлагат се изкушения по всички линии на живота. Някой ще напипа слабото ви място и ще се възползва. Контролирайте страсти и желания и не нарушавайте дадената дума. Стойте далече от светските изяви. Всичко направено с голяма амбиция ще потъне в прахта на забравата.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес тенденцията е да си изпуснете нервите или да му отпуснете края в отношенията. Много неща може да се объркат. Не прекалявайте, спазвайте диета, смирете апетити и желания. Ограничете храните и медикаментите, които може да ви донесат алергични реакции. Ще се ядосвате за свои и чужди грешки и може да направите рисков ход. Не яжте ябълки-плодът на изкушенията.