BRELIL COLORIANNE PRESTIGE Боя за коса с ниско съдържание на амоняк 100мл+100мл активатор

1
149
Добави коментар
mashbg
mashbg

Colorianne Prestige е резултат от най-модерните козметични дерматологични изследвания, които го направиха уникален високоефективен професионален продукт за безопасност, иновации и технологии. Иновативната формула на оцветяващия крем на Colorianne Prestige с Hydra Color Complex гарантира максимално уважение и защита на структурата на косата. Богат на естествени съставки, включително изключителен преструктуриращ цветен комплекс Hydra, което улеснява получаването на цвят с естествен вид. Изключителната употреба на висококачествени активни съставки и пигменти гарантира еднакви цветове, интензивни и блестящи рефлекси и цялостно покритие на сивата коса. Нова боя, осигуряваща безупречно качество на цветовете и гарантираща отличен комфорт и лечение на косата.

• 100% покритие на сивата коса

• По-дълготраен цвят • 

Тази марка е родом от Италия, където е основана през 1973 година. Нейните продукти включват различни състави за грижа за косата, както и материали за оцветяването им. Производителят Brelil е известен в много страни по света, а нежният пол на руския пазар не го е пренебрегнал. Специално разработената формула, според която се изработват продуктите за боядисване на косата, помага на къдриците да намерят ярък и ярък цвят, лъчист блясък, без да увреждат и правят продукта напълно безопасен.

BRELIL COLORIANNE PRESTIGE боя за коса се счита за професионална боя, но също така е лесна за употреба и може лесно да се прилага в домашни условия. Хомогенният състав помага за лесното разпределяне на материала по цялата дължина на косата, равномерно оцветяване. Къдриците стават гладки, придобиват богат приятен цвят, започват да блестят и по-лесно се побират. А красива сянка ще зарадва собственика си за доста дълго време, от 4 седмици или повече. Фирмата Brelil произвежда разнообразни продукти за грижа за косата и тяхното оцветяване. В професионалната колекция Colorianne Prestige 84 нюанса. Те могат да се използват за всякакъв вид къдрици.

Съответно, боята леко засяга скалпа и косата, след което проявяването на неприятни последствия. Специалният състав също ви позволява да боядисвате само косата, с минимален ефект върху кожата. Коензим Q10 е силен антиоксидант, с него къдриците са защитени от негативните ефекти на ултравиолетовото лъчение. Пчелният восък перфектно подхранва косата. Като цяло съставът на кремовата боя съдържа 2/3 от оцветителя и 1/3 от компонентите, които се грижат за здравето и плътносттта на косата.