Хороскоп за днес – 10 юни

1
83
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, сряда – 10 юни 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес пороците ни водят в мрежите на ловки мошеници. Не играйте хазартно, не залагайте на късмета си и на случайността. Всичко да се прави обмислено и съобразно закона. Ще срещате провокации и в социалните мрежи. Нищо не бива да се приема на доверие. Проверявайте по различни канали интересуващата ви информация. Доверчивите попадат в капани и биват използвани.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес за грешка няма да има прошка. Капаните са на всяка крачка. Не е изключено да попаднете и в някой от своите капани, които неумело сте заложили за друг. Ще бъдем свидетели на трагикомични моменти, които ще предизвикват усмивки и сълзи, ще създават копрометиращи ситуации, в които някои хора ще си вземат сбогом. Не се опитвайте да бъдете съдник никому.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес сте в ролята на рибаря, който хваща златната рибка. Дано знаете какво да я правите, какво да си пожелаете и как да постъпите в една доста изгодна за вас ситуация, в която другите ще се пекат на бавен огън. Печелят системните играчи, добре информираните и тези, които контролират мрежата от връзки, информации и данни. Нужен е поглед от високо и нашироко, за да успееш.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес всеки е заложил капани за наивници. Бъдете внимателни с продажби и покупки. В желанието да излъжете може да ви излъжат и поставят в рискова ситуация. Нищо да не се прави на гола вяра, без внимателен анализ и нужната юридическа застраховка. Не споделяйте нищо в социалинте мрежи и не позволявайте много хора да надникват в личния ви и професионален живот.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

В този ден капаните са на всяка крачка. Ще ви предлагат нещо желано, мечтано и изкусително, зад което ще се крие намерение да бъдете ощетени и притиснати до стената. Не сключвайте нови договори, не уреждайте сделки и проверявайте всяка информация по различни канали. Нищо не е такова каквото изглежда. Ще ви пробутат фалшификати и любовта. Не бъдете доверчиви.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на опасно зарибяване. Отнасяйте се с подозрение към идеите, които някой се опитва да ви наложи. Не се препоръчва работа в екип, сключване на нови договори и уреждане на първа среща. Денят е неблагоприятен за годежи и брачни предложения. Осъществените връзки ще носят полза или само на единия или на трети лица стоящи зад кадър. Не прекалявайте с алкохола.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес вие сте този, който залага мрежите и чака своята златна рибка. Проблемът е, че връзките от този ден няма да са равностойни и едва ли ще са долготрайни, но ще донесат удовлетворение, любов и радост в забързаното ви ежедневие. Помислете каква цена сте готови да платите за екстрите и лукса, който може да получите. В момента нищо не се дава даром или от сърце, всеки си прави сметки.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес основните конкурентни битки ще се водят в социалните мрежи. Не включвайте компютъра и ще си спестите доста грижи и разочарования. Най-неблагоприятният ден за обвързване с каквито и да било договори, по какъвто и да било начин. Съдбата среща ловеца с неговата жертва. Няма равностойност в отношенията, няма целувка и прошка. Ще съжалявате, ако отидете в крайности.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на разкрития в мрежата. Миналото излиза на показ. Това ще помогне на избора ви. Лъсват компроматни игри, които ще преосмислят намеренията и бъдещите отношения. Някой, към когото имате лични стремежи, чувства и страсти ще бъде представен в нова светлина. И независимо каква е информацията отношенията ви ще се променят. Стойте встрани от социалните мрежи.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден на мрежата, в която всички фигурираме и сме обект на рекламни или друг вид атаки. Не приемайте нищо на гола вяра. Трудно се контролират пороците. Някой отново се връща към цигарите, алкохола или към странична връзка, от която в миналото се е отказал. Не повтаряйте старите грешки. Следете контактите на децата и не бъдете доверчиви. Не се обвързвайте с договори.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес може да направите удобни за околните личните си намерения и желания. Тези, над които имате влияние ще се съобразяват с вас и ще ви следват неотклонно. Дано не сте сбъркали посоката. Не следвайте пасивно нечий авторитет, особено ако отговаряте за бъдещето и избора на други хора. Не подписвайте нови договори и не приемайте привидно изгодните оферти.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на големите манипулатори. На никаква цена не се обвързвайте с каквито и да било договори и споразумения. Вероятно е да попаднете в изнудващи схеми. Каквото отложите за следващите два дни ще тръгне без проблеми, ще ви донесе късмет, изгодни поръчки, доставки и финансови постъпления. Днес както и да постъпите ще обслужвате чужди интереси и амбиции.