Дневен хороскоп за 11 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
122
Добави коментар

20 лунен ден, Луна във Водолей/Риби

В последно време Слънцето от Близнаци е в парманентен аспект с Нептун, който днес и утре ще се активират в максимална степен. На практика това астрологично явление ще продължи да вади на повърхността много тайни, недоразумения, които са се струпали във времето, това могат да бъдат и компромати, които в крайна сметка ще се превъртят в промяна на начина, по който възприемаме обикалящата действителност, планове, които си правим за в бъдеще, могат да се скъсат договори, отношения следствие на случващото се…

Луната преминава в Риби след 20:30 бг време и в продължение на около два дни и половина- силно ще ни бута да оставим зад гърба си лица и обстоятелства, които  нямат място в бъдещото ни развитие.

Ще има достатъчно ясни подсказки в тази посока, част от случващото се ще е извън хонтрола ни, но в повечето случаи ще ни чисти от негативни или токсични влияния-буквално или в по-общ смисъл.

Надникваме отвъд видимото, това е важно, за да се запознаем с всички процеси, които ни указват влияние, може би не сме забелязвали или сме пренебрегвали до този момент.

Светът около нас се преобразява и в месеца на Близнаци за това много помага получената информация, преговорите, общуването…

Аспектацията на звездите провокира и словесни двубои, „война“, за да продължат да се наместват пластовете във взаимоотношенията…

При Луна в Риби имунитетът ни не е твърде висок, той и без това е занижен от Марс в Риби, но днес и предимно в следобедните часове, както и вечерта, също и утре в значима степен дните може да се отчетат като критични.

Ще усетим тази тенденция като физически дискомфорт- липса на енергия, отпадналост, повишена раздразнителност. Ако човек има слаби места- сега ще ги усети, за да вземе мерки.

Подходящо е да се обграждаме само с позитивно настроени хора, защото и психиката ни е по-уязвима през това време, впечатлителността е висока, попиваме като гъба всичко хубаво или лошо като енергия или настроение от другите.

Не са изключени крайности в преживяванията- от носталгия, съмнения, страх и безпокойство до ярка мечтателност…

Имунитетът ни е подчертано занижен докато Луната е в Риби, хубаво е да избягваме употреба на упойващи вещества, прекалено много лекарства, ако това не се налага, разбира се.

Пиенето на много вода, слушането на хубава музика, отдаването на любимо изкуство, ако си позволим релакс, почивка, че и доза усамотение- това ще ни помогне да преживеем тези дни оптимално благополучно, да извлечем най-доброто.

Интуицията ни е много сила, а който може да медитира ще извлече големи ползи.

При Луна в Риби винаги се набелязват варианти на развитие, ако се вслушаме във вътрешния си глас, погледнем в по-далечното бъдеще или извън традиционното обкръжение- ще ги открием…

Овен, Лъв, Стрелец– до обяд Луната във Водолей все още поддържа доброто настроение, възможност да преговаряте за интересите си, да получите добри новини, да постигнете успехи. Следобед Луната преминава в Риби и постепенно ще ви обземе носталгия, съмнения или страхове, в оптимален вариант- мечтите ви ще станат по-ярки, смели или пък- ще потърсите и откриете аварийни изходи за заплетени казуси, които касаят въпроси извън контрола ви, тайни процеси, които ви влияят или пък- това са обърквания продуцирани от най-близкото ви обкръжение, включително в дома и семейството ви. Разяснителни разговори са повече от вероятни, тази тенденция ще се усилва и утре. Извлечете най- доброто от възникналите ситуации, за да узнаете истини и направите най-добрия избор или пък промените нещо в подхода си, за да получите различен и по-добър резултат от настоящия. В известна степен може да се каже, че от днес следобед и утре- навлизате в критичен период относно вашите взаимоотношения, имайте го предвид и внимавайте! Скъсани връзки през това време едва ли ще се възстановят, а за усложнените- ще им трябва много време, за да се изправят..

Телец, Дева, Козирог– до обяд може да отхвърлите доста ангажименти, а действията ви да се окажат особено продуктивни. От следобед и през идните около два дни- водеща тема се превръщат вашите партньорски отношения или с важни за вас хора, които влияят на благосъстоянието ви, онова, което имате- общо. Мнозина ще проведат доста емоционални или разяснителни разговори, които трябва да изчистят евентуални натрупани недоразумения. По различни поводи може да ви се налага да воювате за интересите си или пък по-твърдо да отстоявате мнението си. Дали можете да стигнете до консенсус, защото градите в една посока, а визията за бъдещото ви развитие е обща или различията  са доста по-широки и дълбоки- разбирате сега и до края на седмицата. Ако има вид некоректност, която ви влияе, ще можете да я идентифицирате. Ситуацията е такава, че ще се налага да оздравявате връзки, които ще подействат обогатяващо- буквално или в по-общ смисъл или да скъсате такива, които ви нанасят щети- морални или материални. Част от тенденциите ще се движат повече по инерция и в повечето случаи ще имат очистителен, позитивен характер, дори и не винаги да ви изглежда така и на този етап.

Близнаци, Водолей, Везни– до обяд Луната е във Водолей и вашата собствена инициативност все още има широко, важно отражение върху онова, което искате и шанса да го постигнете, да влияете подчертано на събитията. В следобедните часове Луната навлиза в Риби и през идните около два дни- водеща тема за вас ще се окаже финансовото ви благополучие или необходимост да защитите интересите си, завоювани вече позиции, репутацията си като минимум. Ежедневието ви постепенно ще забърза своя ритъм и по един естествен начин ще ви подтиква да реагирате на случващото се, за да канализирате предизвикателствата в оптимално позитивна за вас посока, за да се предпазите от щети или пък да не изтървете ситуацията от контрол. Случващото се може да има широко отражение върху онова, което имате, върху условията ви на съществуване, върху вашата сигурност- общо, така че е подходящо действително да си изберете вид стратегия и да насочвате. Ще забележите, че могат да се оформят варианти на въздействие, а от вас ще се изисква да изберете най-подходящия за вас. За целта може да се наложи да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно или пък да излезете извън границите на  познатото, общувате с хора извън традиционното си обкръжение или пък смените подхода си спрямо близките си или пък самата среда на съществуване ще наложи тези преобразувания, а вие ще се адаптирате така, че да извлечете най-големи ползи.

Риби, Рак, Скорпион– до обяд все още се занимавате с дела, които се отчитат за допълнителни, извън традиционното или натрупани във времето, които изискват да бъдат разрешени. В следобедните часове вашата емоционалност ще се усилва, паралелно с желанието да „вземете нещата в свои ръце“ и да ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока. Това може да се налага и по външни, независещи от вас причини. Например- членове на вашето семейство или близки до сърцето ви хора имат подчертана нужда от вашата помощ и внимание. В друг случай- ескалирали са недоразумения, които вече не могат да бъдат отлагани и трябва да се вземат по-решителни мерки, така че да се канализират в оптимално подходяща за вас посока. Дипломацията, гъвкавостта в общуването ще ви помагат много в този процес и не забравяйте, че от днес и през идните около два дни вие влияете подчертано на хода на събитията, това е сила, но и отговорност. Дайте път на мечтите си, на онова, което искате да се имплантира в реалността, да се материализира, а не на евентуални страхове и съмнения. Използвайте интуицията си, изобретателен подход, които ще ви помагат да извличате ползи и да се справяте с някой предизвикателства. Ако има тайни процеси, които влияят на обстановката около вас, на чувствата, отношенията с важни за вас личности, то те също ще се проявят, но знанието винаги е сила…