Новина от 11.06.2020

1
107
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Фортуна Дюселдорф посреща Борусия Дортмунд в среща от 31-ия кръг на немската Бундеслига. Нека в следващите редове разгледаме този двубой в нашите обичайни футболни прогнози за седмицата.

 

Фортуна Дюселдорф… Read more »

Шампионът и лидер в Бундеслига Байерн Мюнхен домакинства на Борусия М’гладбах в двубой от 31-ия кръг на първенството. Срещата ще се изиграе без публика на “Алианц Арена” в баварската столица, а Байерн ще опита да… Read more »

Ювентус посреща Милан на “Алианц Стейдиъм” във втора среща от 1/2-финалите на турнира за Купата на Италия. След 1:1 в първия мач на “Сан Сиро”, двата тима имат шансове за продължаване към финала. Нека разгледаме тази… Read more »

Испанската Ла Лига най-после се завръща след карантината покрай COVID-19. В четвъртък ще станем свидетели на грандиозното севилско дерби, а един срещу друг на “Рамон Санчес Пизхуан” ще се изправят градските съперници… Read more »

Сензацията в турнира за Купата на Германия Саарбрюкен посреща Байер Леверкузен в първия 1/2-финал от надпреварата този вторник. В днешните футболни прогнози ще ви представим кратко превю на тази среща, която определено… Read more »

Носителят на трофея в Купата на Германия Байерн Мюнхен посреща Айнтрахт Франкфурт на “Алианц Арена” в 1/2-финален двубой от турнира. Нека разгледаме тази среща в нашите футболни прогнози за днес.

 

Байерн Мюнхен,… Read more »