„Левски“ се разделя с Хубчев

1
161
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

„Левски“ е пред раздяла с треньора Петър Хубчев. Днешната тренировка на „сините“ в 17:00 ч. водят Георги Тодоров, Димитър Телкийски и Тодор Симов. Очаква се Тодоров да бъде треньор до края на кампанията. Той бе наставник на „Левски“ и през миналия сезон след уволнението на Георги Дерменджиев.

Рокадата не би била изненадваща, имайки предвид, че „сините“ нямат победа от началото на годината, а преди дни загубиха с 0:2 от „Локомотив“ Пловдив в първия полуфинал между двата тима в турнира за Купата на България и намалиха шансовете си за трофей през този сезон.

Вчера, на първата си пресконференция откакто стана мажоритарен собственик на „Левски“, Наско Сираков загатна за треньорска смяна, обяви и раздялата със спортния директор Ивайло Петков.

Хубчев пое „Левски“ преди малко повече от година – на 15 май 2019 г., след като от 2016 до лятото на 2019 г. бе национален селекционер. Хубчев е бивш футболист на „сините“, за които има 125 мача. Той е двукратен шампион и носител на Купата на България с „Левски“.