Дневен хороскоп за 13 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
135
Добави коментар

22 лунен ден, Луна в Риби

Силните емоционални преживявания днес ще наберат максимална скорост. Всичко случващо се ще бъде някак по-ярко, драматично или пък романтично, но не и умерено…

Наситените преживявания ще усилят и интуицията ни, мнозина ще имат предчувствия, но също- ще могат да се доверяват на вътрешния си глас, така че да откриват допълнителни, невидими на пръв поглед възможности, варианти на развитие, а в друг случай- тайни процеси, ако има такива, така че да се вземат адекватни мерки.

Аспектацията на звездите е такава, че ни дава шанс да превъртим всяко едно предизвикателство в полза или поне- всяко „зло ще се оказва за добро“, дори и на този етап да не изглежда съвсем така.

Ако се нуждаем от алтернативи на развитие- днес можем да ги открием, също и различни от настоящите начини за въздействие в настоящи въпроси.

Вероятността да стигнем до вид прозрение- също е много висока.

Ако искаме да оставим нещо зад гърба си, а то да не се връща отново и да ни пречи- това е един от най-подходящите дни.

Същевременно от 05 юни и до 05 юли е крайно неподходящо да усложняваме отношения с хора, които са ни важни, защото после ще е много трудно или невъзможно да ги възстановим.

Днес можем да влияем психологически на околните, да разчитаме на емпатия, разбиране, толерантност, ако в миналото не са преминати определени граници…

Овен, Лъв, Стрелец– може да имате нужда от повече почивка, релакс или да се занимавате само с онова, което е приятно на сърцето и душата ви. В такъв случай- денят ще е доста ефективен и ползотворен. Предоставя ви се възможност да превъртате всички предизвикателства в полза или директно да спечелите нещо- чисто материално, под формата на морално удовлетворение, защото получавате желана, очаквана подкрепа, от хора, които влияят на благосъстоянието ви. В друг случай- преговаряте за по-далечни перспективи на развитие, които ще очертаят фона, хармонията, средата ви на съществуване. Възползвайте се за да изгладите евентуални недоразумения, стига да не са преминати определени граници, които ще изискват отваряне на нова страница.

Телец, Дева, Козирог– случващото се днес ще бъде много показателно за партньорските ви отношения- до колко можете да разчитате на тях, дали трябва нещо да промените- ще бъде достатъчно видно. Чудесен признак е, ако днес всичко е наред, между вас и близките ви цари хармония, в такъв случай сега ще можете да ускорите тази перспектива и да очертаете още по-положителни бъдещи тенденции за общото ви бъдеще. Разногласия обаче, трябва да се стопират своевременно, това важи подчертано днес и в различна степен перманентно от 05 юни и до 05 юли. Пазете важни за вас взаимоотношения, насочете ги в една по-положителна посока, все можете да влияете подчертано на това, твърде вероятни са емоционални или разяснителни разговори, като минимум- осветяващи бъдещи тенденции…

Водолей, Близнаци, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, отхвърляте дела, които пряко ще допринесат за благоденствието ви. Например, може да стигнете до полезни договорки, да получите подкрепа, да отстраните негативни влияния, които точат ресурсите ви, да оздравите семейни връзки, защото разчитате на най-близките си хора или пък- намирате обходни пътища към желанията си, алтернативи на развитие, ако търсите такива. Луната в Риби винаги осветява най-тъмните ъгълчето от нашия живот, показва скрити възможности, но и препятствия. Това ще бъде полезно знание, от което да се възползвате и да спечелите- буквално или в по-общ смисъл…

Риби, Рак, Скорпион–  днес сте в център от внимание, указвате силно въздействие на хора от близкото си обкръжение. Информационният поток е много усилен, може да чуете важни, интересни, полезни новини или да проведете конструктивни разговори, които ще покажат на кого и в каква степен можете да разчитате. Това е един от най-благоприятните дни да оздравите важни за вас взаимоотношения, ще имате такъв шанс, стига да не са преминати някакви граници в миналото, при които да е невъзможно връщането назад. Можете да се разтоварите в приятелска компания, да преговаряте за интересите си с влиятелни личности и т.н.