Изработка на сайт от WS-FORGE

1
109
Добави коментар
WS-Forge
WS-Forge

Видове уебсайтове или класификация по предназначение

• Личните уеб страници са създадени, за да съдържат информация от личен характер, а не съдържание, отнасящо се до компания, организация или институция. Личните уеб страници се използват предимно за информационни или развлекателни цели, но могат да се използват и за личен маркетинг в кариерата (чрез съдържане на списък на уменията, опита и CV на индивида), социални мрежи с други хора с общи интереси или като пространство за личен израз.

• Блогът (съкратено от „weblog“) е дискусионен или информационен уебсайт, публикуван в World Wide Web, състоящ се от дискретни, често неформални текстови записи (публикации). Постовете обикновено се показват в обратен хронологичен ред, така че най-скорошната публикация се появява първо в горната част на уеб страницата.

• Медиен портал. Сайт, съдържащ новини, новини, прогнози, интервюта и други видове материали, специфични за медиите. Особеността на тези ресурси е, че те се актуализират постоянно и търсачките им обръщат специално внимание, опитвайки се да индексират новите си страници. Медийните портали могат да бъдат на всяка тема или само за определени области от живота, като спортни събития.

• Корпоративен сайт (фирмен сайт). – представителство на търговска организация в Интернет. Част от корпоративния сайт може да бъде информационен портал, посветен на продукти или услуги, предоставяни от компанията.

• Интернет форум или табло за съобщения е сайт за онлайн дискусии, където хората могат да провеждат разговори под формата на публикувани съобщения. Те се различават от стаите за чат по това, че съобщенията често са по-дълги от един ред текст и поне са временно архивирани. Също така, в зависимост от нивото на достъп на потребител или настройката на форума, може да се наложи публикувано съобщение да бъде одобрено от модератор, преди да стане публично видимо. P>

• Онлайн магазин. Уебсайт, който предлага стоки и / или услуги. Този тип уебсайтове позволяват на собствениците на фирми да представят продуктите си пред по-широка аудитория с възможност за плащане чрез уебсайта.

• Изработка на уеб сайтове, SEO oптимизация, SEO анализ, SEO oдит, изработка на онлайн магазини, уеб дизайн, конкурентни цени за уеб сайтове, бюджетна изработка на уеб сайтове от WS-Forge .