Хороскоп за днес – 15 юни

1
194
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 15 юни 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден с активизираща и възраждаща сила. Може да се справите с важен проблем, който влачите от доста време. Подпишете нов договор и се опитайте да влезете в нова среда. Заемете се с неотложни лечения, пригответе си сами лекарства и отвари. Сънищата ви подсказват дали всички е наред със сексуалната ви енергия. Очертават се стимулиращи емоциите връзки и за тръгващите в командировка.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на лично откровение за правилния път и посока. Събуждат се заспали потенциали и желания в тялото и в душата. Заемете се с най-важните и отговорни задачи, на чиято база след това ще изграждате новите си връзки и бизнес отношения. Добре е да се започне строителство или някаква ремонтна дейност, която ще ви донесе разширение и обновление. Започнете и нова фитнес програма.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес залагаме нова база за бъдещето. Променят се закони и разпоредби съобразно условията на средата. Нищо не бива да се прави ден за ден, а добре да се осмисли и синхронизира с мнението на специалисти в съответната област. Използвайте този ден активно за подобряване на здравето си. Търсете нови методи и лекарства. Активизира се и сексуалната ви енергия.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден на откровение. Виждате грешките си, усещате накъде е добре да вървите, но без подкрепа трудно ще се справите. На работното ви място започват рокади, в които е добре да участвате, а не да се противпостявате. Започнете строителства и ремонти. Набавете материали и си осигурете майстори. На прага сте на тежък пазарлък. Бъдете внимателни със здравето.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

В днешния ден е от значение да стъпиш на здрава, стабилна и сигурна основа. Не разчитайте и непредприемайте нищо, което не е добре изпипано, съгласувано и уредено юридически. Ден на основата и фундамента. Това, което се направи здраво, функционално и на ниво ще ви служи дълго, ще ви защитава в кризата и ще донесе ползи на цялата ви фамилия. Не пестете труд и материали.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Включете скритите лични и семейни резерви. Започнете отлагани във времето лечения и оздравителни процедури. Не пестете усилия, търсете начин да прокарате личните си идеи и цели на работното място и в отношенията с околните. Днес е добре да се започват дългосрочни програми и дейности и да се тръгва в нова житейска посока. Действайте с поглед в по-далечното бъдеще.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден на мечката и на мечешките услуги. Не се доверявайте на никого за важните неща, които и сами може да свършите. Заложете здрава основа на всичко, което предприемате. Не пестете усилия, средства и материали ако започвате строеж или ремонти. Днес всичко трябва да се прави здраво и функционално, за да ви радва и служи дълго. Претупаната работа ще оскъпи нещата.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес може да завоювате нови позиции в бизнеса, да разширите територията си на влияние и да си осигурите стабилна база за бъдещо развитие. Подпишете нов договор, пазарете се за цени на стоки и услуги, търсете и дайте най-изгодните оферти. Ще намерите верния път и подход и ще си осигурите спонсорска подкрепа и защита. Ден за основополагащи преговори, проекти и дейности.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на откровение за истински правилния път. Не е все едно в каква посока ще тръгнете. Тенденцията е всичко предприето днес да стане база за бъдещите ви планове в професионален и личен план. Огледайте се, някъде близо до вас стои точния човек или се намира обекта, който може да стане основополагащ за бъдещето ви. Започнете нова програма и дейност, сключете нови договори.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес може да вземете необратими решения. Започнете градеж на нова база, на която да се развива определена дейност. Предстои приключване със старите приятелства и отговорности. Навлизате в период на генерални промени и инвентаризация на връзките. Този ден се свързва с основата и постамента. Осигурете си подходящи условия за бъдещо развитие.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Подпишете нови договори и се застраховайте по всички възможни начини. Ден на основата и фундамента. Някой ще се устори на ново място, друг ще затвърди позициите си на старото с продължение на договори, с начало на ремонти и строителни дейности. Този ден ще покаже на партньорите доколко държат един на друг и имат намерение да продължат заедно в бъдеще.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Съветът е да заемете позицията, която ще ви даде защита, закрила и стабилност за бъдещето. Сега е момента да се подпишат нови договори, да се уредят стари задължения и да се преговаря по нови сделки и споразумения. Ден за първа копка на ново място, за избор на терен и фирма за ремонти и строежи. Не отлагайте промените и дейностите, които ще ви донесат разширение и облекчение.