Дневен хороскоп за 16 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
160
Добави коментар

25 лунен ден, Луна в Овен/Телец

До 12 ч. бг време Луната е в Овен, продължава да създава отлични условия чрез социална активност /общуване с повече хора, преговори, разяснителни разговори/- да се получат оптимално позитивни резултати.

В друг случай- продължават да ескалират важни новини, вид развръзки…

Съобразителността е много висока, трудно можем да бъдем измамени, мнозина достигат до вид прозрения, реагират бързо и правилно на текущи предизвикателства.

В обедните часове на прехода на Луната- настроението ни става по-неустойчиво, променливо, изисква се адаптивност на физическо и психическо ниво.

В следобедните часове практичните настроения все повече надделяват и не без причина, а следствие на текущи събития, които ни фокусират върху финансови въпроси или такива, които изискват да защитим интересите си.

В късния следобед и вечерта са възможни изненади, които ще допринесат за внезапни печалби или точно обратното-загуби. Припомням, че сме в период на приключване на един лунен месец, че и полугодие, което ни е задавало водещи задачи отнасящи се до социалния ни статус, а посоката сега зависи от минали действия, които се материализират, дават резултат…тенденцията ще ескалира и през идните около два дни.

Ако не всичко е по вкуса ни, то ще е показателно- какво трябва да обновим, променим в подхода си, линия на поведение, може би цели, които си поставяме, така че да се предпазим от вид дестабилизация или загуба на контрол над перспективите на развитие.

Видно е какво ново ни поднася живота, какво следва да оставим зад гърба си, а то пряко ще засегне онова, което имаме…

Овен, Лъв, Стрелец– до обяд социалната ви активност е много висока, мнозина се стремят да укрепят връзки- лични или делови, партньорски отношения, водят разяснителни разговори, преговарят за интересите си и постигат съответни успехи или поне яснота- на кого и в каква степен можете да разчитате. Към обед настроението ви е по-неустойчиво, следобед и вечерта не са изключени изненади, те може да са свързани с внезапни и допълнителни ангажименти, шанс за печалба- буквално или в по-общ смисъл. Все пак, ако ескалират непредвидени загуби, подобни новини- препоръчително е да си направите внимателен анализ- какво трябва да промените, да оставите зад гърба си, за да превъртите предизвикателствата в полза. Денят е показателен за бъдещи преобразувания, вид обновление, анализирайте, насочвайте…

Телец, Дева, Козирог– до обяд звездите ви фокусират върху алтернативи на развитие, които ще ви помогнат да стабилизирате материалното си състояние, обходни пътища към цели, които ще ви предпазят от загуби или ще ви помогнат да излезете победители от сложни ситуации. Някой възможности ще застават спонтанно на пътя ви и под формата на развръзка, но вероятно ще изискват и вид компромис от ваша страна. В следобедните часове и вечерта настроението ви рязко се променя и в повечето случаи в позитивна посока. Расте вярата в собствените ви сили и възможности, може да реагирате спонтанно и изненадващо, но не без причина, а следствие на провокации от отсрещната страна. В повечето случаи- това ще е адаптивност, така че да превъртите предизвикателства в полза, да се приспособите към вид обновление в отношенията основно…

Водолей, Близнаци, Везни– усиленият информационен  поток през първата част на деня може да ви донесе ценно знание, вид яснота по водещи за вас въпроси и осветяващи бъдещи перспективи на развитие. Това е и подходящо време да преговаряте за интересите си, да водите разяснителни разговори и да скрепвате отношения. Думите ви ще имат чуваемост и вероятността да стигнете до консенсус е голяма. Въпреки всичко все още се осветяват и въпроси, които са извън контрола ви, действащи зад гърба ви…Възползвайте се от аспектацията на звездите до обяд, за да им въздействате, да обмислите ,набележите варианти на въздействие. В следобедните часове и вечерта от вас се изисква повишена адаптивност. Възможно е да възникнат не планирани ангажименти, хора от близкото ви обкръжение или семейството да ви изненадат. Случващото се е показателно- какво ново предстои да нахлуе в живота ви, трябва да се обнови и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– през първата част от деня все още сте в силен период да въздействате позитивно на доходите си като преговаряте или пък реално получите бонус, одобрение и т.н., които имат позитивно отражения върху онова ,което имате- общо. Мнозина получават подкрепа от страна на семейството си, на най-близкото си обкръжение, но трябва да се пазят от евентуални недоразумения с влиятелни личности, партньори, хора ,с които имате неизяснени теми от миналото- сега могат да изплуват на повърхността. Следобед и вечерта информационният поток се усилва, може да ви донесе и изненади. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, какво следва да обновите в живота си, да промените…