Новина от 17.06.2020

1
101
Добави коментар
chaikata19
chaikata19

Ако търсите прецизни футболни стратегии за залагане, добре дошли на точното място. В тази статия ще ви представим кратко, но информативно превю за дербито между Реал Мадрид и Валенсия от 29-ия кръг на испанската Ла Лига.

 

Срещата ще се изиграе в четвъртък вечер на помощния терен “Алфредо Ди Стефано” в столицата. Реал Мадрид има нужда от трите точки, водейки битка с Барселона за титлата, докато Валенсия ще направи опит да се доближи до Топ 4 и ново участие в Шампионската лига.

 

Реал Мадрид поднови сезона си в Ла Лига точно така, както желаеше – с победа. “Белите” посрещнаха Ейбар в столицата и спечелиха двубоя безпроблемно с 3:1. Нито един от нападателите на Зинедин Зидан не се разписа, а головете бяха дело на Тони Кроос, Серхио Рамос и Марсело.

 

Няма спор, че голямата новина за Реал Мадрид е завръщането в игра на Еден Азар. Белгиецът е една от най-скъпите покупки на клуба, но първият му сезон в Мадрид бе белязан от контузиите. Сега обаче Азар ще има шанс да помогне на новия си тим да спечели битката с Барселона за златните медали в Ла Лига. Очакваме дебют за този сезон да запише и крилото Марко Асенсио, който се възстанови от тежка травма на коляното.

 

Валенсия нямаше късмет при рестарта на сезона. “Лос че” водеха в градското дерби с Леванте до последните секунди, но дузпа в 98-ата минута отне победата на домакините. Преди това Родриго Морено бе открил резултата за Валенсия. Със сигурност наставникът Алберт Селадес и неговите футболисти не бяха доволни от случилото се на “Местая”. Така Валенсия остана на четири точки зад четвъртия Реал Сосиедад и зона “Шампионска лига”.

 

В нашите футболни стратегии за залагане можем да ви посъветваме да търсите залог тип “гол-гол” в дербито между Реал Мадрид и Валенсия. Смятаме, че и двата тима ще се отчетат поне веднъж в атака. Те имат нужните реализатори за целта.