Дневен хороскоп за 17 юни 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
118
Добави коментар

26 лунен ден, Луна в Телец

Днес Луната е в Телец, така че ще продължи да акцентира върху чисто материални приоритети, ще действаме целесъобразно, няма да губим целите си от поглед, така че денят предразполага към възможността да стабилизираме или подобрим онова, което имаме, а като минимум- да се предпазим от загуби.

Не са изключени оригинални хрумвания, нетрадиционен подход към текущи предизвикателства, които ще имат позитивен ефект.

Добре се справяме с текущи ангажименти и в повечето случаи денят ще е спокоен.

На този фон следва да се има предвид, че Меркурий забавя своето видимо движение максимално, защото от утре ще бъде ретрограден. На практика това астрологично събитие ще забави реакциите ни, бързината, с която обработваме информацията.

В оптимален вариант- получава се фиксация, която на забавен каданс ще ни покаже картината около нас, тя ще се „запечата“ като впечатление, което после ще разглеждаме детайлно. Вероятно и не без причина…

Често случващото се в такъв момент ще ни връща към него и през идните дни, седмици.

На този етап трябва да сме по-внимателни при подписване на документи, ако е възможно- хубаво е да се отложат онези, които се отнасят до дългосрочни договори. Също- хубаво е да сме по-внимателни на пътя.

През цялата седмица ще сме по-разсеяни, добре е да се има предвид.

Овен, Лъв, Стрелец–  денят е наситен с ангажименти, но и продуктивен, справяте се доста добре с рутинни дела и можете да спечелите от това. Практичните ви оценки ви подтикват да действате целесъобразно, може да имате нетрадиционен подход към разрешаването на различни въпроси и това да отключи оригинални варианти, изход, решения.  Като цяло денят е отличен да намерите начин да привлечете онова, което желаете и по горе-описания начин. В най-близкото ви обкръжение може да се породят диспути, които да ви помогнат да насочите в по-положителна посока неразрешени казуси от миналото.

Телец, Дева, Козирог– днес привличате силно внимание, указвате подчертано влияние върху околните. Може да се представяте в нетрадиционна светлина с оригиналния си подход, особено в по-заплетени ситуации, касаещи вашите взаимоотношения. Днес може да проведете конструктивни разговори, да чуете новини, които ще ви направят дълбоко впечатление или ще променят мнението ви, бъдещите ви планове..

Водолей, Везни, Близнаци– денят не протича твърде по предварителен график, така че вероятно е по-добре да не се претоварвате, да следвате естествения ход на събитията, за да можете да реагирате оптимално добре. Някой от вас ще имат нужда да обърнат повече внимание на близките си, на семейството си или пък да се захванат с дела, които отчитат за извън контрола си, лични приоритети и т.н. Аспектацията на звездите продължава да ви показва какво трябва да се обнови, промени, за да се подобри фонът, атмосфера…Набележете възможностите, ще застават на пътя ви, за да ги оцените и да се възползвате от тях.

Риби, Рак, Скорпион– днес водите интересни или полезни разговори, които могат да оздравят взаимоотношенията ви или пък- ще обсъдите бъдещи перспективи на развитие и това ще има благотворен ефект върху важни за вас връзки. Информационният поток е усилен и ви носи „осветляващи“ новини, понякога изненади. Високата социална активност днес ще ви помогне да извлечете вид облаги, думите ви имат подчертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин…