Бaрбарони, пуфове, пуф-мебели, футони, лаундж и релакс кресла и фотьойли

1
184
Добави коментар
Praskovya
Praskovya

 

Искате да създадете отпускаща и комфортна атмосфера в дома или офиса си и да внесете нотка на изисканост и модерен стил и да не похарчите твърде много средства, нали?!

Тогава пуф мебелите са точно това, от което се нуждаете.

 

 

      

 

 

Барбарони, пуфове, пуф-мебели, меки фотьойли, футони, кресла за релакс 

 

Наричаме ги по много начини, но най-важното за тях е, че те са симпатични на външен вид, имат способността да се впишат във всякакъв интериор, можете да ги размествате както пожелаете, поддържат се лесно, защото са текстилни и са модерни, без да имат крещящ външен вид, който да ви омръзне с времето.

Концепцията не е нова, но отново набира популярност, защото всички ние имаме нужда от почивка в забързаното ежедневие. Минутки за отдих пред телевизора, с любима книга, с любима игра, пред камината или на терасата, могат да се превърнат в истински удовлетворяващо преживяване, ако се изтегнете блажено на някой от тези меки барбарони, наподобяващи пухкави облачета. 

Биха допълнили идеално интериора на детска или тийн стая, тъй като са меки, няма опасност някой да се нарани, могат да се включат в забавни игри, а тийнейджърите с удоволствие биха висяли в тях с часове, ровейки в интернет или играейки на любимата си игра с приятели.

Можете да обзаведете с тях лятната си къща, бунгало, каравана или дори яхта. Възможностите са безкрайни.

 

Имате много приятели – настанете ги в трансформиращи се барбарони

 

      

 

 

Ако често ви идват изненадващи гости или обичате да каните приятели с преспиване, но се притеснявате, че нямате много място да ги настаните удобно, тогава може би ще се зарадвате да научите, че някои от креслата се трансформират в удобни матраци за спане. Това са т.нар футони – японска идея, която въплъщава минималистичната концепция за обзавеждане, залага на семпли форми и дизайн, който радва окото и зарежда тялото с енергия, тъй като мебелите не заемат основно място в пространството.

 

 

Използвайте пуф-мебели вътре, използвайте ги навън, навсякъде, където почивате.

 

Барбароните, които ние от Studio Sense сме подбрали в нашата селекция могат да се използват както в интериора, така и в екстериора, за обзавеждане на тераси, двор и градина, за кафене, за плажа и където се сетите.

 

Пуф-мебелите са леки, пълни са с полистиренови топчета, които заемат желаната форма под тежестта на тялото и можете да ги сложите буквално навсякъде, дори да ги вземете с вас на път, ако пожелаете.

 

 

 

Световен дизайн произведен в България от сръчни ръце

 

Нашите барбарони, пуф-мебели и плетени табуретки се произвеждат в България, по-голямата част от работата по тях е ръчна, което ги прави изключително качествени, здрави и надеждни, катоедновременно с това ви носят усещане за естестика и удобство.

 

Материалите са подбрани много внимателно, използват се висококачествени дамаски, които позволяват почистване и пране. Предлагат се специализирани дамаски за външна употреба, които са водоустойчиви.

 

Пълнежът на барбароните и пуф-мебелите е поставен в здрави микрофибърни вътрешни торби, които са устойчиви на UV лъчите на слънцето и няма да се скъсат при интензивна употреба.

 

Влагаме в колекцията пуфове и барбарони цялото желание и вдъхновение, които имаме, за да получите наистина страхотно изживяване за своето свободно време, почивка, ваканция или отдих след тежък ден.

 

Избери модел, персонализирай, релаксирай със собствен стил

 

  

 

Всички модели барбарони, футони, пуфове и табуретки могат да се изработят специално според вашите изисквания за цвят, комбинация от дамаски, ципове, дръжки и други детайли, посетете ни в нашия шоу-рум, за да ги видите на живо, там ви очакват мостри на пуф-мебелите и барбароните с над 300 цветове и текстури платове, от които да изберете перфектните пуф-мебели за вас и вашето семейство.