Хороскоп за днес – 18 юни

1
130
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, четвъртък – 18 юни 2020 г.:

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден за пътувания и съвместни инициативи. Ориентирайте се към приключване в срок на обещаните задачи. В момента за вас върви тестова програма. Може да подновите договори и да се върнете на старото си работно място. Време е да довършите обещаното, а не да започвате нещо ново. По време на ретроградния Меркурий

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на победи и придобивки. Родените в третата декада са в по-изгодна позиция. Меркурий тръгва ретроградно и ни връща към старите неизплатени задължения. До 12 юли се постарайте да приключите с обещаната работа, да върнете дълг и да потърсите длъжниците си. Ден на реката, която събира сили от много потоци и извори, докато стигне морето. Обединете семейните ресурси.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на лични постижения, на придобивки и възможности за постигане на важни цели. Получавате подтик за действие, стимул за работа и нужните средства, за реализиране на проектите ви. Ще се радвате на разбиране и подкрепа. Доверете се на вътрешното си усещане за нещата и направете решителна крачка напред. Добре е да се подписват нови договори и да се създават връзки.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Един от силните ви дни за месеца, в който ще довършите важен проект и работата ви ще потръгне. Ще се намери изход от всяка криза и зациклено положение и ще се постигнат отдавна гонени цели. Печелят обединените усилия с качествени партньори. Меркурий тръгва ратроградно в Рак. Приключената работа до 12 юли може да ви направи по-богати и уредени в живота.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Меркурий тръгва ретроградно и насочва усилията ни към приключване на обещаната работа. Обединете сили и ресурси за постигане на набелязаните и съгласувани в миналото цели. До 12 юли не започвайте нови дейности, начинания и проекти, а се постарайте да си върнете дълговете. Близо до вода ще получите лично вдъхновение и може да намерите изход от неприятно положение.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Вашата управляваща планета Меркурий тръгва в ретроградна посока. Време е да се връщат дълговете и да се обират плодовете на досегашния ви труд. Родените в третата декада са в по-изгодна позиция. Ще получите нещо чакано отдавна, но до 12 юли не е добре да започвате нова работа и да влизате в нови делови отношения. Ориентирайте се към приключване, подялба и инвентаризация.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Един от силните ви дни. С лекота преодолявате прегради и постигате крайни цели. Може да привлечете доверени съюзници и сътрудници и да влезете в нов екип. Разчитайте на интуитивните си усещания. Близо до вода може да получите неочаквано прозрение. Работата ви ще върви по план и дори непланувани неща се постигат в желания срок. За утре си уредете любовна среща.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

За родените в третата декада се очертават остри завои в личната политика. На пътя ви се изпречва непреодолима преграда. Постъпете като реката, заобиколете или подкопайте интересите и устоите на тези, които ви създават проблеми. Опитайте да направите полезни и удобни за околните личните си планове и намерения. Днес ви трябват съюзници и спонсори, осигурете си ги.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Действайте изпреварващо, активизирайте се максимално и организирайте по нов начин хората, с които ще живеете и работите. Меркурий тръгва ретроградно и ни върща към недовършеното в миналото. Време е да се плащат сметки и да се приключва с обещаните поръчки и доставки. Не тръгвайте в командировка, особено ако за утре сте дали някакво обещание на близки и партньори.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес всичко си идва на мястото. Плановете ви се реализират, тръгват нови програми и нови идейни проекти. Обединете сили и ресурси с проверени в миналото партньори. Ден на реката, която събира сили от много потоци. Някой ще получи и чаканото финансиране. За родените в третата декада късметът ще заработи и в посока на водените юридически дела. Пътят ви се разчиства.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Ще се наложи да лавирате и да прескачате прегради, за да постигнете напредък и да се измъкнете от неприятно положение. Нищо не обещавайте, не се застопорявайте с нови договори и странични връзки. Всичко ще става мъчително и бавно и за всичко ще се плаща с лихвите. Отложете срещите си за утре, когато и в любовта и в работата ще имате напредък и лични постижения.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Един от най-силните ви дни за месеца. Тенденцията е нещата да потръгнат леко и да ви костват малко усилия. Ще постигнете поне една цел, а и други въпроси ще се решат в движение. В живота ви може да се появи неочакван защитник и благодетел. Кандидатствайте за субсидии и представете проектите си за одобрение. Доверете се на вътрешното си усещане. Ден на прозрения.