Как да изберем правилната рокля според фигурата си?

1
179
Добави коментар
svetla58
svetla58

Цветните и изискани щампи ще станат вашето модно тайно оръжие. Може да сте от привържениците на минимализма, но понякога изчистеният цвят губи ефекта си  и Дрис Ван Нотен, Ричард Куин и много други талантливи дизайнери могат да се съгласят с това. В същото време не трябва да забравяме, че понякога десените са много коварни. Ако се притеснявате за „едрите“ си бедрата и прекалено големите гърди, трябва да знаете някои тайни, така че цветята и абстрактните геометрични фигури да подчертаят женската ви красота, а не да подчертават недостатъците. Решихме да ви разкажем как да изберете правилните рокли според типа на тялото си.

Рокля-риза за големи момичета

По време на модните седмици пролет-лято 2020 видяхме много вариации на ризата като рокля – за Loewe , Salvatore Ferragamo , Simone Rocha , The Row … По правило такъв свободен силует, комбиниран с леки меки материи, е най-подходящ за жените с по-пълни тела. Съсредоточете се върху женствените си извивки с широк кожен колан или верижен колан. 

Плисирана рокля за тези, които нямат талия

Русеми Боттер и Лиси Херебруг, креативни директори на Nina Ricci, заложиха най-вече на флорални пъстри плисета през този сезон . Този стил на обличане ще изглежда най-добре при момичета с не много изразена талия и тесни рамене – именно плисето ще ви помогне да поставите акцента на правилните места. За да направите силуета си по-скоро като часовник, не пренебрегвайте колана.

Ефирна рокля с висока шия за слаби момичета

Друг чудесен вариант за дамите с по-тесни рамене. Такива модели рокли видяхме в шоуто Chloé и Paco Rabanne . Дългите свободни тоалети, изработени от ефирна материя, са идеални за тези, които искат да направят врата си визуално по-дълъг. Ако имате големи гърди, бъдете внимателни, защото такъв стил може да създаде излюзията, че като цяло сте по-едри.

Рокля с интересни ръкави за собственици на голям бюст

Великолепният бюст е безспорно предимство за много жени. За да направите външния си вид хармоничен и пропорционален, препоръчваме това лято да носите рокли с принт. По-добре е да изберете модели с интересни ръкави и пола, която не е по тялото, както в шоуто Paco Rabanne . Тогава гърдите няма да причинят чувство на дисбаланс в сравнение с краката, а ръкавите ще са допълнетелен детайл, който ще разсейва от гърдите.

Разгледайте роклите на answear.bg и намерете своя модел.

Тагове
дрехи според фигурата, красиви рокли, красиво тяло, лятна мода, лятни рокли, модни съвети, модни хитрини, подходящата рокля, рокли, рокли за лятото, рокля според фигурата